Kesätyö, asentaja, Oulu
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Etsimme nyt kesätöihin asentajia VR Kunnossapito Oy kaukoliikenne kunnossapitoon Oulun varikolle

Tehtäviisi kuuluvat junakaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt.

Odotamme opintoja liittyen kunnossapitotehtäviin tai sähköasentajatehtäviin. Positiivinen asenne, halu oppia uusia asioita ja täsmällisyys auttavat tehtävässä menestymiseen. Mahdollinen alan työkokemus katsotaan eduksi. Huomioithan, että tehtävään valittavien henkilöiden tulee olla työn aloitushetkellä täysi-ikäisiä ja sopivia 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Makkonen p. 040-8645255 tai sähköpostitse antti.makkonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233912
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Makkonen (antti.makkonen (a) vr.fi)
  • Sijainti: Oulu