(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, asentaja, Oulu
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme kesätyöntekijöitä Oulun varikon kunnossapitoon asentajan tehtäviin. Oulun varikko huoltaa ja korjaa rautatiekalustoa.
  
Odotamme opintoja liittyen kunnossapitotehtäviin tai sähköasentajan tehtäviin. Pärjäät tehtävässä, kun sinulla on positiivinen asenne ja halu oppia uusia asioita. Täsmällisyys ja valmius vuorotyöhön auttavat tehtävässä onnistumista. Mahdollinen alan työkokemus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme monipuolisen ja opettavaisen työnkuvan sekä mahdollisuuden päästä oppimaan työelämän parissa uusia asioita. Pääset aktiivisesti osallistumaan työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Makkonen 9.2. klo 16-18, 19.2. klo 16-18, 7.3. klo 16-18 puhelimitse 040 864 5255 tai sähköpostitse antti.makkonen@vr.fi  

Jätäthän hakemuksesi 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.