(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, asemahelppi Helsinkiin
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Oletko sinä henkilö, jonka sydän sykkii asiakaspalvelulle ja haluat tehdä asiakkaan matkasta entistä viihtyisämmän?

Haemme kesäajalle 3.6.–11.8.2019 välille Helsingin Rautatieasemalle asemahelppejä VR:n henkilöstön tueksi avustamaan asiakaspalvelussa ja opastamisessa. Tehtävässä neuvot ja opastat matkustajia asemaympäristössä. Jalkaudut tarvittaessa laiturialueille tukemaan lähteviä ja saapuvia matkustajia. Työssä pääset tekemään yhteistyötä mm. konduktöörien ja palveluneuvojien kanssa.

Tarjoamme valituille perehdytyspäivän toukokuussa, jonka jälkeen pääset tekemään kivaa työtä asiakaspalvelutehtävissä vaihtelevassa työympäristössä. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa kaikkina viikonpäivinä noin klo 06.00 – 22.00 välisenä aikana. Tarjoamme valituille noin 90 tuntia kolmen viikon työjaksoissa.

Viihtyäksesi ja menestyäksesi tehtävässä, sinun tulee olla täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Viihdyt vaihtelevassa ja monipuolisessa toimintaympäristössä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja aikataulusi sekä elämäntilanteesi mahdollistavat työskentelyn vaihtelevissa työvuoroissa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pyrit parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun tiukankin paikan tullen. Katsomme aiemman asiakaspalvelu- ja vuorotyökokemuksen eduksesi, mutta oma motivaatio ja asenne ratkaisevat.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Janne Ikonen sähköpostitse janne.ikonen@vr.fi  Valitettavasti emme ehdi vastaamaan erikseen puhelintiedusteluihin. 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.