Kesätyö AQ Mecanovalle, Nivalaan
Go On

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

AQ Mecanova Oy on yksi pohjoismaiden johtavista  sopimusvalmistajista.  AQ Mecanova Oy on osa 17 maassa toimivaa AQ Groupia. AQ Groupin tehtailla työskentelee yhteensä n. 6300 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto on n. 480 M€. AQ Mecanova valmistaa pitkäaikaisena sopimusvalmistajana ohutlevyteollisuuden tuotteita tuotekehitysprojekteista ja erilaisten komponenttien valmistuksesta kokoonpanoon aina valmiisiin järjestelmiin saakka. Nivalan tehdas on toiminut yli 30 vuotta ja siellä työskentelee 125 työntekijää.

Meillä on kesätyöpaikkoja asiakasyrityksellämme AQ Mecanovalla Nivalan tehtaalla.

Kesätyöntekijänä sinulla on hyvä olla reipas, tunnollinen ja oma-aloitteinen sekä olet innokas oppimaan. On monenlaisia tehtäviä, mihin riittää erinomainen asenne omaksua perehdytyksen jälkeen työtehtävät, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Metallialan koulutuksesta on toki hyötyä ja etua, jolloin voit tehdä työtä ammattitaitoasi hyödyntäen ja lisää kehittäen. Työ on pääosin päivä- tai 2-vuorotyötä ja toivon mukaan sinulla on valmius mahdolliseen 3-vuorotyöhönkin.

Työpisteesi voi olla kokoonpanossa, pesulassa, maalaamossa, pemmissä, pakkaamossa tai lähettämössä. Särmääjiä, pistehitsaajia ja levytyökeskuksen käyttäjiä etsitään kesätyöhön myös.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät näillä näkymin elokuun puoliväliin saakka. Saat kesätyöstä itsellesi hienoa työkokemusta ja mahdollisesti työpaikan useammalle kesälle! Maksamme sinulle palkan metallin teknologiateollisuuden työehtosopimuksen ja osaamisesi mukaan.

Kesätyöntekijänä saat myös Go Onin henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi sekä paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan. Go On Akatemian verkkoperehdytys on myös käytössäsi 24/7.

Jos haluat kesätyöpaikan Nivalasta AQ Mecanovalta, niin laita hakemuksesi vaikka heti tulemaan. Kerro hakemuksessa milloin voit työt aloittaa ja minne saakka voit työskennellä. Kesätyöntekijävalintoja voidaan tehdä jo hakuaikana. Toimi siis heti ja varmista kesäpaikkasi.

Lisätietoja tarvittaessa saat Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550993
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nivala