Kesätyö: API Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ohjelmointiin ja ohjelmointirajapintoihin liittyviä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin tiedon tuottamisen sekä kuluttamisen ytimeen ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Olen Ville Peltonen ja vedän Business Online -kokonaisuutta Telia Finlandin Digital Experience -osastolla. Osasto vastaa yrityssegmentin online -kehityksen ohjauksesta.  Suunnittelemalla, pilkkomalla tekemistä, tekemällä analyyseja ja ohjaamalla tekijätiimejä vastaamme tuotosten sisällöstä Yritysliiketoimintayksiköille.

 

Etsimme parhaillaan osastollemme tuloshakuista ja kehitysorientoitunutta API Traineeta määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2020 Helsinkiin. Tarkempi työskentelyaika sekä kesän tavoitteet sovitaan yhdessä huomioiden oma kiinnostuksesi.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Työssäsi tuet liiketoimintaa kartoittamalla liiketoiminnan tarpeita uusille rajapinnoille, joiden käyttäjinä toimivat niin ulkoiset kuin sisäiset kehittäjät. Innovoit uusia tapoja hyödyntää Telian keräämää dataa ja rakennat datan hyödyntämiseen vaadittavat rajapinnat yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Saatat myös laatia APIen käyttöohjeita. Opastat kehittäjiä tietojen hyödyntämisessä ja vastaat adhoc-tietotarpeisiin. Ratkot tiedon laatuun ja saatavuuteen liittyviä haasteita yhdessä IT:n kanssa. Samalla keräät arvokasta kokemusta tiedolla johtamisesta sekä ICT-liiketoiminnasta.

Teemme töitä liukuvasti 7-17 välillä.

 

Kuka sinä olet?

Henkilönä olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja analyyttisyydellä varustettu tiimipeluri. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida tehtävät lennosta suunnitelmallisuutta ja deadlineja unohtamatta.

 

Olet opintojen, harrastuneisuuden tai aiemman kokemuksen kautta saanut ymmärrystä esim. ohjelmointirajapinnoista tai ohjelmoinnista. Olet kiinnostunut urasta rajapintojen kehittämisen tai niihin liittyvän tuotteistuksen saralla. Sopiva koulutustausta tehtävään voi olla esim. tietojärjestelmätieteen, tuotantotalouden tai tilastotieteen opinnoista.

 

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Merkittävää osaamista datan käsittelystä, tilastollisista menetelmistä ja/tai analytiikkatyökaluista, esim. Qlik Sense, SAS
  • Ymmärrys API gateway teknologioista (Apigee, Mulesoft tai joku muu vastaava) tai tuotenäkökulmaa avoimiin tai avoimen datan APIn
  • Voit erottua myös soveltuvalla koodausosaamisellasi: esim. Python, nodejs, java
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

 

Mitä tarjoamme?

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.


Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana rakentamassa moderneja sovellusrajapintoja haastavassa kompleksisessa ympäristössä moderneilla välineillä. Olemme tiimipelaajia ja saat rinnallesi tueksi kovia asiantuntijoita sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Innostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirje rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana - https://www.telia.fi/career/avoimet-tyopaikat

 

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, osastostamme tai meillä työskentelystä, Ville Peltonen ville.peltonen@teliacompany.com. Soittaa voit numeroon +358 400 456 562 11.2. klo 12-14.

 

#teliakesä #VKD20

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot