(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, analyytikko, logistiikka
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Oletko kiinnostunut haasteista logistiikan kehittämisessä? Haluatko uudistaa ja kehittää liiketoiminnan analytiikkaa ja raportointia?

Haemme VR Transpointiin analyyttistä ja ulospäinsuuntautunutta sekä kokenutta loppuvaiheen korkeakouluopiskelijaa tai vastavalmistunutta tukemaan liiketoiminnan analysoinnissa, talouden raportoinnissa sekä BI-raportoinnin kehittämisessä. 

Tehtävässä pääset laatimaan erilaisia analyysejä liiketoimintapäätösten tueksi sekä kehittämään uusia analysointi- ja raportointimalleja yhdessä logistiikan suunnittelun, myynnin sekä business control -tiimin kanssa. Olet mukana varmistamassa uusien toimintatapojen käyttöönottoa. 

Odotamme sinulta vahvaa analyyttista ongelmanratkaisukykyä, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä ja kykyä löytää tärkeimmät asiat monimutkaisista kokonaisuuksista. Olet oma-aloitteinen, ja omaat hyvät sosiaaliset taidot toimiessasi yhteistyössä useiden eri tiimien kanssa. Osaat perustella asioita ja saat ihmiset helposti puolellesi.

Osaat luontevasti analysoida vaativia kokonaisuuksia MS Excelin avulla ja esitellä havaintosi. Eduksesi katsotaan myös kiinnostus logistiikka-alaa kohtaan, VBA:n ja muiden Excelin kehittyneempien toimintojen osaaminen sekä Cognos 11 -raportointiympäristön tuntemus.

Sinulla on esimerkiksi muutaman vuoden soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon (esim. kauppatieteet, tuotantotalous) opinnot takana, tai olet vastavalmistunut. Työkokemus organisaatioiden kehitystehtävistä, taloushallinnosta ja/tai konsultoinnista on hyödyksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan logistiikkaan yhdessä Suomen suurimmista alan toimijoista sekä mahdollisuuden kartuttaa kokemusta raportoinnin, analytiikan ja liiketoiminnan toimintamallien kehittämisestä. Tehtävässä saat paljon vastuuta ja mahdollisuuden viedä työtäsi itsenäisesti eteenpäin.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikan kehityspäällikkö Ilkka Anttila, puh. 040 862 5700 tai sähköpostitse ilkka.anttila@vrtranspoint.fi.

Jätäthän hakemuksesi 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.