(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Ajojärjestelijä
Uusioaines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Uusioaines Oy
Uusioaines on Forssassa sijaitseva, Suomen johtava taso- ja pakkauslasia keräävä, kierrättävä ja jalostava yritys. Varmistamme toiminnallamme, että lasi palautuu uusiokäyttöön niin lasia käyttävän teollisuuden kuin yrityksen valmistaman Foamit® -vaahtolasimurskeen raaka-aineena. Toiminta-alue on Eurooppa ja liikevaihto vuonna 2016 oli 18 miljoonaa euroa. Vuosittain yritys käsittelee n. 90 000 tonnia kierrätyslasimateriaalia. Uusioaines on vuonna 1994 perustettu perheyritys ja sen palveluksessa on 40 ammattilaista. Lisätietoja: www.uusioaines.com ja www.foamit.fi
Toimenkuva
Tule luomaan lasille uutta elämää! Suomen johtava taso- ja pakkauslasia keräävä ja kierrättävä Uusioaines etsii tiimiinsä määräaikaiseen työsuhteeseen (kesätyö) ajojärjestelijää. Ajojärjestelijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa kuljetusten suunnittelu, kaluston tehokas organisointi, aikataulutus sekä kuljetusten käytännön järjestelyt. Tehtävässäsi toimit tärkeänä linkkinä asiakkaiden ja kuljettajien välillä.
Odotamme sinulta
Haettava henkilö voi olla logistiikan opinnoissaan loppusuoralla oleva opiskelija, tai vastavalmistunut henkilö, joka haluaa saada kokemusta koulutusta vastaavasta työstä. Työssä menestyminen edellyttää toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta sekä systemaattista otetta työntekoon. Sinulla tulee olla erinomainen organisointikyky, ja lankojen on pysyttävä hyppysissäsi paineenkin alla! Työnkuva on ajoittain hyvin hektistä, joten kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin on tärkeää.
Koulutus ja työkokemus
Jos olet vastaavien tehtävien konkari, tai vaikka vasta koulun penkiltä ponnistava tuore lupaus (esim. logistiikan insinööri), olet etsimämme henkilö!
Muut tiedot
VMP Varamiespalvelu hoitaa rekrytointiprosessin ja tehtävään valittava henkilö siirtyy suoraan Uusioaineksen kirjoille. Hyvin työssä menestyneellä on mahdollisuus saada tulevaisuudessa työsopimukselleen jatkoa. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa, joten käy pikaisesti jättämässä hakemuksesi sivuillamme ja tavataan haastattelun merkeissä!
Kesto
2-3 kuukautta
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, forssa@vmp.fi, 0403075260 / 0505824422
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.03.2018 mennessä.