(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Agile Test Automation Developer Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Oletko teknisesti suuntautunut ja kiinnostunut laadun varmistamisesta tai testausautomaatiosta? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Vakuuta meidät erottuvalla hakemuksella, jossa tuot esille kiinnostuksesi laadun varmistamiseen sekä kykysi kuvata asioita selkeästi ja systemaattisesti.

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2019 Helsinkiin.

Tässä roolissa pääset avustamaan Transformaatiohankkeen teknistä tiimiä muun muassa seuraavissa tehtävissä:

  • Uusien toimintojen testaaminen ja kokeileminen sekä testauksen edistymisen raportointi
  • Havaittujen ongelmien kuvaus ja raportointi
  • Ongelmien selvittely yhdessä toteuttajien ja määrittelijöiden kanssa
  • Osaamistasosta riippuen mahdollisuus tutustua myös testausautomatisointivälineisiin ja asennusprosesseihin

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Tehtävässä pääset aitiopaikalle tutustumaan ketterän kehityksen toimintamalliin ja kuinka laatu nivotaan mukaan jokaiseen määrittelyn ja kehityksen vaiheeseen. Tehtävissäsi opit sekä uudesta teknologiasta että laadunvarmistuksesta ja siihen liittyvistä moderneista työkaluista. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi.

Meillä on myös tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

Olet koulussa ja tähtäät tekniseen tai kaupalliseen tutkintoon tai olet juuri valmistumassa. Olet tavoitteellinen ja omatoiminen tiimipelaaja ja sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi. Tartut heti toimeen ja uskallat kertoa meille myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi. Olet kiinnostunut Teliasta ja siitä mitä yrityksemme tekee ja haluat oppia toimialastamme lisää kesätyöjaksosi aikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ketterästä kehitysmallista ja laadunvarmistamisesta mutta se ei ole välttämätöntä pärjätäksesi tehtävässä. Sen sijaan edellytämme, että sinulla on sammumatonta janoa oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti Toimimme mm. seuraavien sovellusten ja teknologioiden kanssa: Salesforce, Jira, Robot Framework ja jos joku näistä on sinulle tuttu, muistathan mainita siitä hakemuksessasi.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua testaamista, havaittujen ongelmien raportointia, asioiden selvittelyä sekä uusiin välineisiin ja prosesseihin tutustumista. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita. Päivän aikana saatat tavata niin liiketoiminnan edustajia, teknisiä guruja kuin hankejohtoa. Meillä kaikki työskentelevät yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.02.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Tuomakselle (tulevan tiimisi vetäjälle) ja kysyä lisää tehtävästä: Tuomas Partanen, 0403025243 ja soittoaika klo 9-10