(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Adecco Finlandin toimitusjohtajana
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Miltä kuulostaisi kuukauden kesätyö yhdessä maailman johtavassa HR-yrityksessä toimitusjohtajana? Tarjoamme tänäkin vuonna päämäärätietoiselle talentille mahdollisuuden toimia Adeccon johdossa osana CEO1Month-kampanjaa! 

Haemme lahjakasta kollegaa, jolla on timanttinen asenne työntekoon. Voit olla jo valmistunut tai vasta opintojesi alkutaipaleella. Pääasia on, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja esiintymistaidot sekä nautit haasteista! Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Vantaan Tikkurilassa, mutta tulet työssäsi matkustamaan paljon ympäri Suomea. Kesätyön lopuksi sinulla on lisäksi mahdollisuus päästä koko Adecco Groupin johtoon yhden kuukauden ajaksi.  

Kampanja avaa mahdollisuuksia niin paikalliseen uraan meillä Adeccolla joko johto- tai asiantuntijatehtävissä kuin kansainväliseenkin uraan Adecco Groupissa. Meillä on tulevaisuudessakin tarve eri osaajille niin HR:ssä, taloushallinnossa, myynnissä kuin markkinoinnissakin. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi seuraavat tehtävät, joihin kesätoimitusjohtajat ovat työllistyneet konsernissamme HR:n, markkinoinnin, taloushallinnon, yhteiskuntavastuuohjelmien kuin myynninkin parissa: Head of Data Analytics, CSR Projects Specialist, Sales Consultant, HR Director, Change Director, Executive Assistant, Digital Startup Project Director, Business Consultant? Myös asiakasyrityksemme ovat kiinnostuneita tulevista tähdistä. 

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden olla mukana suuren yrityksen johtajana ja nähdä, mitä kaikkea toimitusjohtajan kuukauteen kuuluu. Koska työ on vaativaa, on palkkakin sen mukainen: 8 000 euroa. Palkan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöetumme ja johtoryhmän täyden tuen. 

Haku avoinna 6.2.-20.3. 
Työskentelyaika: 4.6.-6.7. 

Tule juttelemaan kanssamme kesätöistä ja toimitusjohtajahausta kesätoimarikiertueellemme: 

to 8.2. Vaasan yliopisto 
ke 14.2 Tampereen teknillinen yliopisto  
to 15.2. Tampereen yliopisto 
to 1.3. Jyväskylän yliopisto 
to 8.3. Turun yliopisto 
to 15.3. Helsingin yliopisto 

Katso lisätietoja kiertueesta FB-sivuiltamme: www.facebook.com/adeccofinland
Toimistusjohtajahausta saat tietoja myös sivuiltamme www.adecco.fi/ceo1month