Kesätyö: 5G Innovations Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule meille kesäduuniin 5G innovaatioiden pariin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Moi! Mun nimi on Janne Koistinen ja vastaan Telia Suomen 5G ohjelmasta, 5G Finland verkostosta, sekä Telia Lab innovaatiotoiminnasta infrastruktuuri-yksikössä. Customer Innovations -tiimini jalanjälkiä löytyy webistä ja somesta Telia ja 5G tägien yhdistelmillä, ehkä olet myös huomannut xR Challenge –kilpailun tai OW parents vs. parents haasteen Assemblyssä. Meille tunnusomaista on ryhtyä hankkeisiin, joita maailmassa ei vielä ole tehty, ja joihin harvalla on mahdollisuus ryhtyä. Luonnollisesti tällaista porukkaa yhdistää rajoittamaton uteliaisuus ja tekemisen palo. Etsin tiimiini Helsinkiin reippaasti ulospäin suuntautunutta tiimipelaajaa vahvistamaan Telian asemaa digitaalisten innovaatioiden kotipaikkana.

 

Me tehdään töitä joustavasti arkisin n. klo 8-17 välillä, kuitenkin opintojesi aikataulua kunnioittaen. Työpäiväsi aikana tapaat innovatiivisia yrityksiä ja organisaatioita, autat selvittämään yhteistyön mahdollisuuksia, ja keskityt löytämään meidän kanaviimme sopivia helmiä: appeja ja palveluita asiakkaillemme. Osallistut innovaatioiden arviointiin, ylläpidät ja jaat jäsenneltyä tietoa havainnoista ja löydöksistä. Osallistut tapaamisten ja tapahtumien järjestelyihin ja niin halutessasi toimit emäntänä tai isäntänä tapahtumissa. Tarjolla on siis näköalapaikka 5G –maailman ytimeen, digitalisaatiota hyödyntävien innovaatioiden alkulähteille!

 

Lupaan, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Koska olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Tämä kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

  • Opiskelee kaupallisen tai teknisen alan opintoja ja on opintojen loppuvaiheessa
  • On utelias työskentelemään uusien innovaatioiden parissa, vaikkeivat ne omia olisikaan
  • On kotonaan esiintyessään, mutta paratiisissa kuunnellessaan
  • Haluaa luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia
  • Tarttuu rohkeasti toimeen, ja uskaltaa tehdä virheitä ja korjata ne
  • On kiinnostunut toimialastamme: media + telco + ict
  • Kykenee esiintymään, viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa (niin suomeksi kuin englanniksi)

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 23.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella ja kysyä lisää: Janne Koistinen p. 0403024624 arkisin klo 8:30-9:00.
 

#teliakesä #VKD20

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot