Kesätyö 2022, Valio Oy, tuotantolaitokset ja varasto (useita paikkakuntia)
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä voit työpanoksellasi päästä vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 60 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme nyt kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotantolaitoksiin ja varastoihin tehdaspaikkakunnillemme (Helsinki, Vantaa, Riihimäki, Turenki, Jyväskylä, Äänekoski, Seinäjoki, Joensuu, Lapinlahti, Suonenjoki, Oulu ja Haapavesi)

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, toimit vastuullisesti ja olet ylpeä työsi laadusta, olet positiivinen ja kannustava työkaveri.

Kun aloitat kesätyösi meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esihenkilö ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Ota kehittyminen omiin käsiisi. Kannustamme sinua osaamisesi syventämiseen ja annamme siihen päivittäin eväitä. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin. 

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3-4 kk touko - syyskuun välillä, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. (tarkemmat kuvaukset kesätöistä ilmoituksen alaosassa)

Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa. 

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry, viimeistään 28.2.2022 mennessä. Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.

***

Esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä Valion tehdaspaikkakuntien tuotantolaitoksilla ja varastoissa

Tuotannon kesätyöt 

Tuotannon kesätöissä pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on esim. koko pakkauskone sekä sen jälkipää. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta sekä aistinvaraisesta arvioinnista.

Työskentelet I -hygienia-alueella/muualla tuotantoprosessissa, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esimiesten ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja. Tuotannon kesätyötehtäviin hakeuduttaessa suoritettu hygieniapassi on suuri etu. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan.

Tuotannon esihenkilö- ja asiantuntija kesätyöt (ainoastaan Valio Riihimäki)

Opiskeletko vähintään kolmatta vuotta AMK:ssa tai yliopistolla esim. prosessitekniikkaa, konetekniikkaa, bio- ja elintarviketekniikkaa tai logistiikkaa? Riihimäellä on avoinna esihenkilö- ja asiantuntija kesätöitä. 

Tuotannossa ja varastossa pääset oppimaan, miten tuotannon tavoitteet saavutetaan vuorossa, ongelmien ratkaisua sekä henkilöstön johtamista (vuorotyö). Tuotannon kunnossapidossa opit kunnossapidon eri osa-alueista (mekaaninen, sähkö- ja automaatio/prosessi ja kiinteistö) sekä esihenkilötyöstä. (päivätyö)

Tuotannon Laatu & Kehitys -tiimissä asiantuntija kesätöissä opettelet tehtaan omavalvonnan ja elintarviketurvallisuuden varmistamista ja uutuustuote prosessia. Toimit tuotannon tukena vetäen ongelmaratkaisuprosesseja sekä osallistut tehtaan kärkihankkeiden edistämiseen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. (päivätyö)

Varaston kesätyöt  

Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta sekä osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan. 

Kunnossapidon kesätyöt 

Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähkö-automaatio asentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.

Laboratorion kesätyöt 

Tuotantolaitoksissa laborantin kesätöissä pääset tekemään esim. tuotantoprosessin aikana tapahtuvaa ja lopputuotteiden laadunvalvontaa sekä muita laatujärjestelmän mukaisia laadunvalvontatehtäviä. Ja myös mikrobiologisia, kemiallisia sekä aistinvaraisia analyyseja.

Lisäksi aluelaboratorioissamme (Seinäjoki ja Lapinlahti) -pääset oppimaan mikrobiologian ja/tai kemian analytiikkaa. Vastuullasi on jokin tietty analyysimenetelmien kokonaisuus. Tehtävään koulutetut perehdyttäjät opastavat sinua ja perehdytyksen jälkeen vastaat oman tehtäväsi osalta näytteiden analysoinnista ja laboratorion sisäisestä laadunvalvonnasta. Tehtävä vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Tarvitset myös hyvät vuorovaikutustaidot, tehtäviä tehdään sekä itsenäisesti, että tiimityönä. Tarjoamme puolestamme monipuolisia laboratoriotehtäviä sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Puhtaanapidon kesätyöt

Siistijän kesätöissä pääset oppimaan ylläpito- sekä perussiivousta. Vastaat osastoilla toimisto-, sosiaali- ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Työskentelet 1. ja 2. -hygienia-alueilla. Tehtävässä vaaditaan omatoimisuutta, ahkeruutta ja tarkkuutta.  Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, tuotannon henkilöstön ja tilojen käyttäjien kanssa. Työssä opit myös käyttämään erilaisia lattianhoito- ja yhdistelmäkoneita sekä erilaisia lattianhoitomenetelmiä. Siistijän kesätyötehtäviin hakeuduttaessa suoritettu hygieniapassi on suuri etu.

***

Näiden lisäksi työllistämme yksittäisiä työntekijöitä esim. henkilöstöravintolan, vaate- ja tarvikevarastoon sekä henkilökuntamyymälän kesätöihin. Lisäksi Suonenjoen hillotehtaalle tuotekehityksen avustaviin tehtäviin (esim. näytteiden valmistus ja arviointi, tuotetietojen ylläpito ja asiakkaille lähettäminen).


Hakusanat: Kesätyö 2022, Kesäduuni 2022, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Helsinki, Kesätyö Vantaa, Kesätyö Riihimäki, Kesätyö Turenki, Kesätyö Jyväskylä, Kesätyö Äänekoski, Kesätyö Seinäjoki, Kesätyö Haapavesi, Kesätyö Oulu, Kesätyö Joensuu, Kesätyö Lapinlahti, Kesätyö Suonenjoki, tuotanto, elintarvikeala, prosessitekniikka, konetekniikka, bio- ja elintarviketekniikka, varasto, logistiikka, kunnossapito, laboratorio, laborantti, siistijä, puhtaanapito, keittiötyöntekijä, myyjä, tuotekehitys, #contactforum

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot