Kesätyö 2022, Valio Oy, Pääkonttori, Helsinki
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Tule kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä voit työpanoksellasi päästä vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 60 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme. 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Pääkonttoriimme Helsinkiin (Pitäjänmäki)

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, toimit vastuullisesti ja olet ylpeä työsi laadusta, olet positiivinen ja kannustava työkaveri.

Kun aloitat kesätyösi meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esihenkilö ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Ota kehittyminen omiin käsiisi. Kannustamme sinua osaamisesi syventämiseen ja annamme siihen päivittäin eväitä. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin. 

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3 kk kesä - elokuun välillä, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. (tarkemmat kuvaukset kesätöistä ilmoituksen alaosassa)

Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa. 

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry, viimeistään 28.2.2022 mennessä. Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.

***

Kansainvälisen myynnin kesätyöt (Pääkonttori Helsinki)

Kansainvälisessä myynnissä kesätyötä on tarjolla vientikoordinaattorin tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua, johon vaikuttavat useat paikalliset ja globaalit tekijät. Vientikoordinaattori vastaa tilaus-toimitus-prosessin sujuvuudesta aina tilauksen saapumisesta tavaran toimittamiseen asiakkaalle. Jokainen työpäivä on erilainen sisältäen mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin (asiakkaat, tehtaat ja kuljetusliikkeet), vientidokumenttien laatimista sekä toimitusaikataulujen hallintaa. Työssä menestyminen vaatii kielitaitoa, ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta, tarkkuutta, ja kykyä toimia itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja ripeästi. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä elintarvikeviennin parissa, mahdollisuus oppia uutta sekä tilaisuus päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä

Markkinoinnin kesätyöt (Pääkonttori Helsinki) 

Markkinoinnin kesätöissä pääset näkemään ja tekemään Suomen tunnetuimpien kuluttajatuotebrändien markkinointia. Tiimimme vastaa Valion eri brändien rakentamisesta markkinoinnin keinoin eri kanavissa Suomessa ja vientimarkkinoillamme. Huolehdit mm. valio.fi sisältöjen työstöstä ja verkkosivujen taittamisesta sekä tuurailet kesän aikana verkkopalvelut- ja mainontatiimejä. Pääset myös mukaan eri markkinointiprojekteihin, kuten kesäkauden vaikuttajayhteistöiden läpivientiin. Kesätyö pitää sisällään myös muita monipuolisia tehtäviä, kuten sosiaalisen median kanavien päivitystä ja kuluttajapalveluun tuleviin yhteydenottoihin vastaamista. Tärkeimmät sidosryhmät ovat tiimin jäsenten lisäksi Markkinat-toiminnon ja tuoteryhmien kollegat, muiden maiden markkinointitiimit, sekä yhteistyökumppanimme mainostoimisto- ja mediatoimistoissa. 

Tuotekehityksen kesätyöt (Pääkonttori Helsinki)

Tuotekehityksessä kesätyötä on tarjolla tuotekehitysassistentin tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset tekemään laboratoriossa tuotereseptien kehitystä ja testaamista sekä erilaisten raaka- ja lisäaineiden testausta. Tehtävään kuuluu myös tuotekehitysprojektissa syntyneiden valmisteiden arviointia, tulosten analysointia ja raportointia. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää elintarvikealan (esim. ETK/AMK) tai vastaavia opintoja sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Taloushallinnon kesätyöt, Business Controlling (Pääkonttori Helsinki) 

Business Controlling kesätyöhön kuuluu erilaisia johdon raportointiin liittyviä tehtäviä. Erilaisten toimeksiantojen toteuttaminen (esimerkiksi kilpailijakatsaukset), kuuluvat myös toimenkuvaan. Työ tarjoaa mahdollisuuden saada laaja kuva Valion toiminnasta ja meijeritoimialasta yleensä. Odotamme sinulta analyyttistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, pitämään kiinni aikatauluista ja työskentelet positiivisen asenteen siivittämänä. Arvostamme ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja, vahvaa tietoteknistä osaamista. Englannin kielen taito on perusedellytys.

Hakusanat: Kesätyö 2022 Kesäduuni 2022, Kesätyö myynti, Kesätyö kansainvälinen myynti, Kesätyö markkinointi, Kesätyö tuotekehitys, Kesätyö talous 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550804
  • Tehtäväalue: Toimistotyö, Tuotekehitys
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa