Kesätyö 2022, Työ- ja laitosturvallisuus, Sunila
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

Haemme työ- ja laitosturvallisuusosastolle tehdaspalokuntaan kesätöihin turvallisuusalan osaajaa.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tehtävässä toimitaan päivävuorossa tehdaspalokunnan erilaisissa turvallisuustehtävissä.  

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat yritys- ja paloturvallisuuteen liittyvät valvonta-, tarkastus- ja huoltotehtävät sekä palokunnan hälytysvalmiutta ylläpitävät tehtävät.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tehdaspalokunnassa sinulla on mahdollisuus nähdä Sunilan tehdas erilaisesta näkökulmasta ja olla yhteisesti ylläpitämässä tehtaan korkeaa yritysturvallisuustasoa. Tehdaspalokunnassa meillä on erinomainen yhteishenki, jonka saa aikaan motivoitunut ja osaava henkilökunta. Toivomme sinun hakevan tehtävää ja liittyvän mukaan” – Simo Valjakka, palopäällikkö, Sunilan tehdas.

Toivomme sinulta

Tehtävissä menestyminen edellyttää

 • Soveltuvaa pelastusalan koulutusta.  Valitulta edellytetään vähintään valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta (407/2011) 7§:n mukaista kelpoisuutta osallistua sammutus- ja pelastustyöhön. Muut pelastusalan koulutukset ja kurssit katsotaan hakijan eduksi
 • Osaamista palo- ja pelastustoiminnasta, pelastusalan työkokemus luetaan hakijan eduksi
 • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
 • Hyvää tietotekniikan perusosaamista
 • Kykyä itsenäiseen työhön ja päätöksentekoon
 • Omatoimisuutta, tavoitteellisuutta ja kykyä sekä halua ottaa vastuuta
 • Tiimihenkistä, asiakaslähtöistä ja määrätietoista asennetta
 • Vähintään B – luokan voimassa olevaa ajokorttia. C – luokan ajokortti katsotaan hakijan eduksi
 • Hyväksytysti suoritettua terveystarkastusta sekä fyysisen toimintakykytestin suorittamista. Hakijan odotetaan saavuttavan toimintakykytestissä vähintään Firefit-indeksiarvo 2,0
 • Nuhteetonta taustaa ja suostumusta suppean turvallisuusselvityksen teettämiseksi

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä.

Palopäällikkö Simo Valjakka, 0442907968, simo.valjakka@storaenso.com, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen arkisin klo. 09:00 – 15:00 välisenä aikana. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Biomaterials-divisioonan biopohjaiset ratkaisut vastaavat kasvavaan kysyntään korvaajista tuotteille, jotka valmistetaan uusiutumattomista ja haitallisista materiaaleista. Hyödynnämme uusien ratkaisujen kehittämisessä kaikkia biomassasta saatavia jakeita, kuten ligniiniä ja sokereita. Pyrimme löytämään korvaajia uusiutumattomille materiaaleille kehittämällä esimerkiksi energian varastointiin soveltuvaa hiiltä sekä biopohjaisia sidosaineita ja hiilikuituja. Divisioona tarjoaa laajan valikoiman sellulaatuja paperin, kartongin, pehmopaperien, tekstiilien ja hygieniatuotteiden valmistukseen sekä prosessiensa sivuvirtoja, kuten mäntyöljyä ja biomassasta saatavaa tärpättiä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1539794
 • Tehtäväalue: Turvallisuus
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kotka