Kesätyö 2022, Turvallisuusvalvoja, Suojelu, Oulu
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haemme Oulun tehtaan turvallisuusosastolle turvallisuusvalvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti turvallisuusvalvonnan lomittamiseen työaikamuodossa 37.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tehtävässäsi vastaat:

 • Nuottasaaren teollisuusalueen turvallisuusvalvonnasta oman vuorosi osalta, johon kuuluu palo- kemikaali-, ympäristö-, alue- ja henkilöturvallisuuden yleisvalvonta. Lisäksi turvallisuusvalvojan tehtävä sisältää Nuottasaaren paloaseman teollisuuspaloesimiehen tehtävän sijaisuudet tarvittaessa.
 • Turvallisuuden osa-alueiden opastuksesta ja koulutuksesta
 • Onnettomuustilanteiden alkutilannetoiminnan käynnistämisestä sekä toiminnasta
 • Turvatekniikan käytön valvonnasta sekä huollosta
 • Ajoneuvojen ja irtokaluston käytönvalvonnasta sekä huollosta

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

 Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Turvallisuusvalvojana pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Turvallisuusvalvojana menestyminen edellyttää:

 • Valmiutta myös päivätyöhön TAM15
 • Pelastustoimesta annetun asetuksen (407/2011) 6 §:n mukaista pelastajatutkintoa TAI asetuksen (407/2011) 7§ 2 kohdan mukaista kelpoisuutta yksikönjohtajakurssin osalta
  • Muu turvallisuus ja kunnossapidon ammatillinen tutkinto katsotaan hakijalle eduksi
 • Savu - ja kemikaalisukelluskelpoisuutta
 • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
 • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • BeC-luokan ajokorttia
 • Katsomme eduksi työkokemuksen suurteollisuuden turvallisuustoiminnoista tai pelastuslaitoksen päätoimisesta tehtävästä

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja kykyä avoimeen ja rakentavaan vuorovaikutukseen sekä jatkuvaan kehittymiseen koulutusten kautta.

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 28.2.2022 mennessä.

Rekrytoiva esihenkilö Mika Kärkkäinen, +358 2046 33464, mika.karkkainen@storaenso.com vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen arkisin klo 8–16 välillä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.   

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.  Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1545511
 • Tehtäväalue: Turvallisuus
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Oulu