Kesätyö 2022, Turvallisuus, Heinola
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haemme Heinolan Flutingtehtaan turvallisuusosastolle kesätyöntekijää:

  • aluevalvojan tehtävään ja
  • työnjohtajan tehtävään. 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja jokainen työntekijämme voi vaikuttaa työturvallisuusteen ja -hyvinvointiin päivittäin. Haluamme onnistua yhdessä.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana ovat maailmanlaajuiset megatrendit.

Molemmissa tehtävissä toimit itsenäisesti perehdytysjakson jälkeen. Et kuitenkaan tee töitä yksin, sillä turvallisuusosastomme on tukenasi, teemme osastollamme yhteistyötä ja autamme sinua onnistumaan kesätyössäsi.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Terveiset tehtaan johdolta

Heinolassa valmistamme korkealaatuista raaka-ainetata kuitupohjaisiin pakkauksiin huippuporukalla. Tiesitkö, että esimerkiksi polystyreeniset kalankuljetuslaatikot on mahdollista korvata kartonkisilla (EcoFishBox)?

Tehtaalla meitä työskentelee reilut parisataa. Innovatiivisuus ja vastuullisuus ovat toimintaamme ohjaavat periaatteet. Turvallisuuden suhteen olemme tinkimättömiä ja se on ykkösprioriteettimme.

Lopputyö mielessä? Teetämme vuosittain useita lopputöitä kestävien kehityksen materiaalien parissa.

Haluatko tulla kanssamme muuttamaan maailmaa? Tervetuloa Heinolaan! 

Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? 

Aluevalvojan työssä edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvia perusopintoja ja vartijakorttia. Tehtävät edellyttävät täsmällisyyttä, reipasta työotetta turvallisuus edellä ja hyvää yhteistyökykyä sekä 18 vuoden ikää. Työ on keskeytyvää 2 -vuorotyötä, mikä tarkoittaa, ettei aikainen herääminen eikä iltavuorossa työskentely tuota sinulle vaikeuksia. Englannin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Työnjohtajana teet turvallisuusosastolla turvallisuuteen liittyvän projektin muun turvallisuustyön ohella. Projektin sisältö riippuu omasta osaamisalueestasi, se voi olla esimerkiksi turvallisuusjärjestelmään liittyvä, paloturvallisuuteen tai teknisiin turvallisuusratkaisuihin liittyvä projekti. Toimit työelämään tutustujien työnjohtajana. Työ on päivätyötä. Edellytämme hakijalta turvallisuusalaan soveltuvia opintoja, vähintään ensimmäisen vuosikurssin verran. Esimerkiksi pelastusopiston tai turvallisuusalan ammattikorkeakoulun opintoja. Olet luonteeltasi turvallisuusorientoitunut, yhteistyökykyinen etkä pelkää haasteita.

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Petri Tuovinen, 044 7429783, petri.tuovinen@storaenso.com, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen 21.12.2021 klo 13-14, 12.1.2022 klo 14-15 ja 19.1.2022 klo 14-15 . Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.   

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538682
  • Tehtäväalue: Turvallisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola