Kesätyö 2022, Tuotantotehtävät, Varkaus LVL
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Haemme Varkauden LVL-tehtaalle tulevaksi kesäksi kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotantotehtäviin. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä (TAM 37).

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Tuotannon työntekijänä pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Tehtävissä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa ammatillista tutkintoa
  • yhteistyötaitoja
  • halukkuutta työskennellä vuorotyössä

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 13.3.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Ilkka Satta, Ilkka.Satta@storaenso.com, p. +358 50 322 9474 vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Stora Enson Varkauden integraatti käsittää sellu- ja kartonkitehtaan, Varkaden sahan sekä LVL-linjan, joista saha ja LVL-linja kuuluvat Wood Products -divisioonaan. Varkaudessa on ollut sahaustoimintaa yhtäjaksoisesti vuodesta 1830 alkaen, Stora Enso (Enso) osti Varkauden kuusisahan1987 (integraatin hankinnan yhteydessä). Sahauskapasiteetti Varkaudessa on 150 000m3 ja vuonna 2018 uudelleenavatun höylälinjan kapasiteetti 30 000m3. Vuosina 2015-2016 vanhan painopaperitehtaan tiloihin rakennetun LVL-viilupuun tuotantolinjan kapasiteetti on 75 000 m3. Sekä sahan että LVL-linjan raaka-aine on kuusi. Puun keskimääräinen kuljetusmatka Varkauteen on noin 100km. Wood Products työllistää Varkaudessa 150 henkilöä, joista 110 on storaensolaisia.  

Wood Products -divisioona on Euroopan suurin sahattujen puutuotteiden toimittaja ja johtava vastuullisten puurakentamisen ratkaisujen tarjoaja. Kasvava Building Solutions -liiketoimintamme tarjoaa konsepteja vähähiiliseen rakentamiseen ja ympäristöystävälliseen suunnitteluun. Kehittämämme digitaaliset työkalut helpottavat puurakentamisen suunnittelua. Lisäksi tarjoamme sovelluksia ikkuna- ja oviteollisuuteen sekä pakkausteollisuuteen ja pellettejä vastuulliseen lämmittämiseen.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot