Kesätyö 2022, Tuotannon työnjohtotehtävät, Varkaus
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

Haemme Varkauden pakkauskartonkitehtaalle kesätyöntekijöitä tuotannon työnjohtotehtäviin.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tuotannon työnjohtotehtävissä pääasialliset työtehtäväsi ovat:

 • Tuotannon turvallinen johtaminen vuorossa
 • yhdessä työryhmän kanssa häiriöttömän tuotannon varmistaminen
 • työ voi olla päivä- tai vuorotyötä (12h)

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? 

Tuotannon työnjohdolta edellytämme:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai alan korkeakouluopintoja (esim. sellu-, paperi- tai prosessitekniikka)
 • esimerkillistä tapaa työskennellä aktiivisesti, organisoituneesti ja innostuneesti
 • halua kehittää ja johtaa sekä ihmisiä että asioita
 • hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta
 • turvallisuuskeskeistä ajattelua
 • Microsoft Office -ohjelmien hallintaa ja sujuvaa tietotekniikan käyttövalmiutta

Katsomme eduksi:

 • kokemusta alan työntekijätehtävistä
 • englannin kielen käyttövalmiutta 

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä.

Rekrytoiva esihenkilö, sellutehtaan käyttöpäällikkö Antti Aartolahti, Antti.Aartolahti@storaenso.com, p. +358 400 279 106 ja henkilöstöpäällikkö Juha Nissilä, Juha.Nissila@storaenso.com, p. +358 2046 32257 vastaavat mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään huumausainetesti. 

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.   

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot