Kesätyö 2022, Tilaus-toimitusketjun kesäharjoittelija, Honkalahden saha
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2021

Haemme Honkalahden sahalle tilaus-toimitusketjun kesäharjoittelijaa.

Tee työtä paremman ilmaston puolesta.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tilaus-toimitus ketjuun kuuluu mm. seuravanlaisia tehtäviä:

 • Lähetyksen päivittäiset toiminnot
 • Tuotevarastojen hallinta
 • Toimitustensuunnittelu – mm. kuormien suunnittelu / logistiikka järjestelyt
 • Tuotannon seuranta ja tilaushallinta – kommunikointi sidosryhmille
 • Lyhyen ajan tuotannonsuunnittelu


Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi. 


Tarjoamme sinulle 
 
Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat perehdytyksen ja tarvittavaa tukea – olitpa sitten ensikertalainen tai jo hieman kokeneempi konkari. 

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.
  
Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hakijalta odotamme:

 • Hyvää työmotivaatiota ja työtä pelkäämätöntä asennetta
 • Toiminta-alueeseen soveltuvia opintoja, esim. logistiikka- ja metsäalan opinnot 
 • Nopeaa tietojärjestelmien käytön omaksumista
 • Hyvää englannin kielen taitoa
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteellisuutta sekä kiinnostusta alaa kohtaan
 • Eduksesi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta. 
 

Lisätietoja 
 
Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 28.2.2022 mennessä.
 
Rekrytoiva esimies, Jukka Kilpeläinen, Jukka.M.Kilpelainen@storaenso.com, puh. +358 40 537 2367, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 
 
Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista. 

Wood Products -divisioona on johtava innovatiivisten puupohjaisten ratkaisujen tarjoaja. Tuotevalikoimamme kattaa kaikki rakentamisen osa-alueet, kuten massiivipuuelementit ja puukomponentit. Tuotteisiimme kuuluu myös laaja sahatavaravalikoima ja pellettejä vastuulliseen lämmittämiseen. Kehitteillä oleva biokomposiittien tuotevalikoima tarjoaa mahdollisuuksia vähentää monien erilaisten teollisuus- ja kuluttajatuotteiden muovipitoisuutta ja luo potentiaalia erilaisiin vaativiin käyttökohteisiin ulkotiloissa.
 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot