Kesätyö 2022, Terminaaliesimies, Joensuu ja Varkaus
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Haemme kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen terminaaliesimiehen tehtäviin Enocellin (Joensuu, Uimaharju) ja Varkauden terminaaleihin. Tehtävässä hoidat molempien terminaalien esimiesten lomien sijaisuudet kesälomakaudella. Tehtävä alkaa toukokuussa ja päättyy elokuussa tai erikseen sopien.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Terminaaliesimiehenä vastaat puuterminaalin toimintaedellytysten varmistamisesta. Turvallisuusasiat ovat tärkeä osa toimenkuvaasi – sekä ympäristöturvallisuuden että henkilöturvallisuuden näkökulmasta. Teet läheistä yhteistyötä tehtaan tuotannon ja puunhankinnan henkilöiden kanssa. 

Keskeisiä työtehtäviä ovat:


•    Toimitusten operatiivinen ohjaus tehdasasiakkaan tarpeiden mukaisesti
•    Mittaustoiminnon ohjaus mittauslainsäädännön ja asetuksen mukaisesti
•    Määrähallinta ja laadun koordinointi
•    Puuterminaalin esihenkilötyö
•    Alihankintaverkoston johtaminen
•    Yhteistyö tehdasasiakkaan, puunhankintaorganisaation ja toimittajien kanssa
•    Terminaalin turvallisuus-, energiatehokkuus- ja ympäristövastuu
•    Terminaalitoimintojen kehittäminen

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Terminaaliesimiehenä pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä tietojärjestelmän käyttötaitoja ja organisointikykyä. Katsomme eduksi englannin kielen taidon.

Omaat hyvän työmotivaation ja työtä pelkäämättömän asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö terminaalipäällikkö Pekka Markkanen puh.0400 182850  pekka.j.markkanen@storaenso.com vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen arkisin klo 07:30-17:00. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen tarjonnan perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot