Kesätyö 2022, Terminaaliesimies, Anjalankoski, Heinola ja Sunila
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Työskentelypaikkakunnat

Heinola, Sunilan tehdas (Kotka) ja Anjalankosken tehdas (Kouvola)

Tehtäväkuvaus

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesätyöntekijää terminaaliesimiehen tehtäviin Anjalankosken ja Heinolan sekä Sunilan terminaaleihin. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Terminaaliesimies raportoi terminaalin terminaalipäällikölle.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

• Turvallisuuden johtaminen
• Henkilöstöjohtaminen
• Päivittäisenä operatiivisena yhteyshenkilönä toimiminen asiakasrajapinnassa tehtaalle päin
• Yhteistyö sidosryhmien kanssa (terminaaliyrittäjä, VR, jne.)
• Puun mittaus
• Puun vastaanotto
• Puun varastoinnin hallinta
• Puun syötön hallinta asiakkaalle

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

Tee työtä paremman ilmaston puolesta. Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. 

Tarjoamme sinulle 

Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat perehdytyksen ja tarvittavaa tukea – olitpa sitten ensikertalainen tai jo hieman kokeneempi konkari. 

Työilmapiiri on hyvä, työ mielenkiintoista ja merkityksellistä ja työstä saa erittäin hyvät eväät tulevaisuuteen” kertoo kesätyöntekijä vuoden 2020 kesätyökyselyssä.

Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvia metsäalan tai logistiikka-alan opintoja. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietokoneen käsittelytaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja esimieskokemusta.

Omaat hyvän työmotivaation ja työtä pelkäämättömän asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä.

Sunilan, Anjalankosken ja Heinolan terminaalipäällikkö Teemu Manninen, p. 040 532 3421, teemu.manninen@storaenso.com vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Edistämme rekrytointeja jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille kartonki-, biomateriaali-, puutuote- ja paperitehtaille puuraaka-ainetta vuosittain yli 20 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsä hankkii puita vain vastuullisesti hoidetuista metsistä. Stora Enso Metsä tarjoaa lisäksi metsänomistajille asiantuntemusta ja apua metsäasioihin koko metsän elinkaaren ajan. Stora Enso Metsän palveluksessa on 500 henkilöä ja yli 75 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluyrittäjää alihankkijoina.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot