Kesätyö 2022, Tehdasvastaanoton asiantuntija, Imatra
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Haemme Imatralle kesätyöntekijöitä tehdasvastaanoton asiantuntijoiksi mittauksen valvontakeskukseen. Tehtävissä raportoit terminaalipäällikölle.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tehdasvastaanoton asiantuntijan keskeiset työtehtävät ja toimenkuva:

  • Mittaustoimintojen ohjaus ja toteuttaminen voimassa olevien mittauslakien ja -asetusten mukaisesti
  • Toimitusten määrän ja laadun koordinointi
  • Toimitusten operatiivinen ohjaus asiakkaan tarpeiden mukaisesti
  • Yhteistyö puunhankintaorganisaation, toimittajien ja terminaali- sekä autoyrittäjien kanssa
  • Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa terminaalitoimintojen kehityksestä

Tehdasvastaanoton asiantuntijana vastaat mittausvalvomosta käsin puutavaran vastaanotosta Imatran tehtaille sekä avustat myös muiden Stora Enson Suomen tehtaiden puutavaran vastaanottoa etäyhteydellä. Tavoitteena on laadukkaan ja luotettavan tehdasmittausprosessin ja turvallisen puunkäsittelyn toteuttaminen Stora Enson tehdasterminaaleissa.

Tehtävä on pääosin valvomotyöskentelyä Imatran mittausvalvomon tiloissa sisältäen käyntejä Imatran terminaalin alueelle. Työ on vuorotyötä (2/5 ja 3/7).

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvia metsäalan opintoja. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietojärjestelmän käyttötaitoja. Työ on hektistä, vaatii jatkuvaa priorisointia ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Katsomme eduksi englannin kielen taidon.

Omaat hyvän työmotivaation ja työtä pelkäämättömän asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Antti Lukkarinen, puh. 040 352 8078, antti.lukkarinen@storaenso.com, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen tarjonnan perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot