Kesätyö 2022, Supply Chain Coordinators, Supply Chain, useita paikkakuntia
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haemme toimitusketjukoordinaattoreita Packaging Materials divisioonan tehdaspaikkakunnille; Imatran, Heinolan, Varkauden, Oulun ja Inkeroisten tehtaille.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Toimitusketjukoordinaattoreille kuuluvat Packaging Materials divisioonan tehtaiden tuotealueiden asiakaspalveluun liittyvät tehtävät, kuten:


- tilausten käsittely, seuranta, laskutus ja saatavien seuranta
- vientidokumenttien teko ja asiakaspalautteen hoito
- päivittäinen yhteistyö asiakkaiden, myyntiverkostomme ja muiden Packaging Materials tehtaiden kanssa
- yhteydenpito eri sidosryhmiin, kuten satamat, logistiikkaketju ja jatkojalostajat
- yhteistyö tuotannonsuunnittelun ja teknisen asiakaspalvelun kanssa
- varastojen hallinta ja raportointi

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

 Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Toimitusketjukoordinaattorina pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Toimitusketjukoordinaattoreilta odotamme:

- soveltuvia, vähintään AMK- tasoisia liiketalouden, kauppatieteen tai tuotantotalouden opintoja 
- erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi
- Microsoft Office –työkalujen sujuvaa käyttötaitoa
- tilaus - toimitus - laskutus -prosessin ja siihen liittyvien toimintojen tuntemusta
- asiakaspalvelusuuntautuneisuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyisyyttä
- kykyä tehdä töitä sekä tiimissä että itsenäisesti
- vastuullisuutta

Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoivat esihenkilö, Minna Jäntti, +358 408267234, minna.jantti@storaenso.com, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen maanantaisin ja torstaisin klo 15-16

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.  Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538667
  • Tehtäväalue: Hallinto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola, Imatra, Kouvola, Oulu, Varkaus