Kesätyö 2022, Stora Enso Metsä, Itä-Suomen alue
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Työskentelypaikkakunnat

Eno, Iisalmi, Ilomantsi, Joensuu, Joroinen, Juuka, Jyväskylä, Kitee, Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Nurmes, Pieksämäki, Savonlinna, Varkaus, Viitasaari. Voit myös ilmoittaa oman toiveesi paikkakunnasta.

Tehtäväkuvaus

Haemme nyt Itä-Suomen alueelle 18 metsäalan opiskelijaa kesäharjoittelijoiksi. Työskentelet Forest-divisioonassa. Työsuhteiden kesto on 3-4 kuukautta touko-syyskuussa.

Harjoittelijat sijoittuvat osto- ja operaatioprosessiin. Ostoprosessissa tehtävät ovat pääasiassa asiakaskontaktointia sekä puunhankintaan liittyviä maastotöitä. Operaatioprosessissa tehtäviin kuuluu korjuun, luonnonhoidon ja metsänhoitotöiden laadun valvontaa, tai kuljetusten ohjausta sekä mahdollisesti operaatioasiantuntijoiden kesälomien sijaisuuksia.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät tekevät oman osansa turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat perehdytyksen ja tarvittavaa tukea.

”Työilmapiiri on hyvä, työ mielenkiintoista ja merkityksellistä ja työstä saa erittäin hyvät eväät tulevaisuuteen” kertoo kesätyöntekijä vuoden 2021 kesätyökyselyssä.

Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta metsäalan ammattikorkeakoulun tai metsätieteiden opintoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen asiakaskontaktointiin ja maastotyöskentelyyn. Maastotöiden tekemiseksi tulee käytettävissäsi olla auto. Työskentelysi mobiililaitteiden ja tietokoneen kanssa on sujuvaa. Olet motivoitunut, utelias ja valmis oppimaan uutta.

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä.

Resurssiasiantuntija Elina Soininen, elina.soininen@storaenso.com, puh. 0400 182 849 vastaa mielellään kysymyksiisi. Otamme hakemuksia vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1539160
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Ilomantsi, Joensuu, Joroinen, Juuka, Jyväskylä, Kitee, Kuopio, Lapinlahti, Nurmes, Pieksämäki, Savonlinna, Varkaus, Viitasaari