Kesätyö 2022, Resurssitiimi, Stora Enso Metsä, Imatra
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Haemme harjoittelijaa Stora Enso Metsän resurssitiimiin Imatran toimistolle 3–4 kuukaudeksi huhti-syyskuussa.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Keskeisenä kesätyöntekijän tehtävänä on auttaa resurssitiimiläisiä erilaisissa resurssitiimin asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä, kuten käyttöoikeuksien avaamisissa, kokouksien ja tilaisuuksien järjestelyissä, erilaisissa Metsän toimistoihin liittyvissä tehtävissä, HR palveluissa, raporttien laadinnassa sekä muissa resurssitiimin tehtävissä.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät osallistuvat turvallisen työympäristön luomiseen.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Resurssitiimissä pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Terveiset tulevalta esihenkilöltä:

”Harjoittelijana sinulla on mahdollisuus saada monipuolista ja laajaa työkokemusta haasteellisista tehtävistä resurssitiimissä.”

Toivomme sinulta

Oletko etsimämme henkilö? Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
 • hyvää tietoteknistä osaamista mm. MS Officen työkalut
 • englannin kielen taitoa
 • joustavaa ja itsenäistä työskentelyasennetta
 • kykyä suoriutua työtehtävistä annettujen määräaikojen puitteissa
 • tiimityötaitoja
 • halua kehittyä ja oppia uutta

SAP:n käytön osaaminen ja venäjän kielen taito ovat eduksi.

Omaat hyvän työmotivaation ja työtä pelkäämättömän asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Kari Airaksinen vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse kari.airaksinen@storaenso.com, toki saa myös soittaa puh. +358 400 960 251

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen tarjonnan perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1539347
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Imatra