Kesätyö 2022, Puukauppamaksu- ja palveluasiantuntija, Stora Enso Metsä, Imatra
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Haemme nyt kahta aktiivista ja asiakaslähtöistä kesätyöntekijää puukauppatiimiin Imatralle.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Kesätyöntekijöiden tehtävät koostuvat

• Yksityismetsän kauppojen käsittely, arkistointi sekä tarkastus

• Tähtitiliasioiden hoito, Tähtitilin tuki- ja opastustehtävät

·       Rahtikirjojen käsittely tullausta varten

·       Reskontran seuranta ja perintä

·       Muut puukauppatiimin avustavat tehtävät

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Puukauppamaksu- ja palveluasiantuntijana pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

Toivomme sinulta

Edellytämme tehtävään soveltuvaa taloushallinnon tai metsätalouden koulutusta tai kesken olevia opintoja ja hyvää yleistä IT- ja toimistosovellusten osaamista. Myös opinnoissaan vasta alussa olevat hakijat otetaan huomioon paikkoja täytettäessä.

Työssä hyvin suoriutuminen vaatii tarkkuuttaa numeroiden kanssa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Toivomme, että olet työotteeltasi motivoitunut, oppimishaluinen ja itseohjautuva. Toivomme myös että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja että pystyt työskentelemään annettujen aikataulujen puitteissa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoivan tiimin johtaja Leena Juntunen, 0407445552, leena.juntunen@storaenso.com vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen tarjonnan perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot