Kesätyö 2022, Production Planner, Supply Chain, useita paikkakuntia
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haemme tuotannon suunnittelijoita monipuolisiin tehtäviin Packaging Materials divisioonan tehdaspaikkakunnille; Imatran, Heinolan, Varkauden, Oulun ja Inkeroisten tehtaille.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tuotannonsuunnittelijalle kuuluu Packaging Materials divisioonan tehtaiden konelinjan/konelinjojen osalta mm. seuraavat tehtävät:


- pitkän ja lyhyen tähtäimen tuotantosuunnitelman tekeminen
- päivittäisten ajo-ohjelmien tekeminen
- tuotannon seuranta ja tilausten hallinta sekä kommunikointi tuotannon, muun toimitusketjun sekä myyntiverkoston välillä tuotantoon ja toimituksiin liittyvistä asioista
- tehdasvarastojen hallinta ja sisäisten raaka-ainetilausten hoitaminen

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

 Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Tuotannonsuunnittelijana pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Tuotannonsuunnittelijan tehtävissä menestyminen edellyttää:

- teknisiä tai teknistaloudellisia opintoja 
- nopeaa tietojärjestelmien käytön omaksumista
- hyvää englannin kielen taitoa
- hyvää tiimityöskentelytaitoa, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteellisuutta sekä kiinnostusta tuotannonohjauksesta
- eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotannonsuunnittelusta, logistiikasta ja/tai myynnistä sekä kartonki/paperitehtaan tuotantotehtävistä.

Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoivat esihenkilöt vastaavat mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen maanantaisin ja torstaisin klo 15–16.

Imatran tehtaat: Virpi Jäppinen, +358 405635599, virpi.jappinen@storaenso.com 
Varkauden tehdas: Yrjö Ristkari, +358 50 530 2002, yrjo.ristkari@storaenso.com
Heinolan tehdas: Pekka Svensk, +358 400 183 227, pekka.svensk@storaenso.com
Inkeroisten tehdas: Heikki Jäkärä, +358 40 563 7588, heikki.o.jakara@storaenso.com
Oulun tehdas: Suvi Haarala, +358 40 674 8506,  suvi.haarala@storaenso.com

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.   

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538648
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola, Imatra, Kouvola, Oulu, Varkaus