Kesätyö 2022, Payroll Specialist, Imatra ja Kemi
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Haemme motivoituneita kesätyöntekijöitä Payroll Specialistin rooleihin Suomen HR Palveluihin Imatralle ja Kemiin.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Payroll Specialistin työtehtävät koostuvat eri työehtosopimusten piiriin kuuluvien työntekijöiden ja toimihenkilöiden palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä ohjeistuksesta, asiakaspalvelusta ja sidosryhmäyhteistyöstä, henkilötietojen ylläpidosta, työsuhteen päättämisestä ja lopputilien laskennasta sekä työtodistusten laatimisesta. Työnkuvaan kuuluvat myös palkka- ja ansiotodistuksien sekä SVL- päivärahahakemusten tekeminen työnantajalle.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tradenomin tutkinto tai vastaava koulutus sekä sinulla on työkokemusta palkanlaskennan ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on SAP HR -moduulin osaamista sekä metsäteollisuuden työehtosopimusten, työaika- ja vuosilomalakien tuntemusta. Edellytämme sinulta Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä.

Hakijoilta odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä joustavaan tiimityöskentelyyn. Katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Paula Kivilompolo, 040 831 5094, paula.kivilompolo@storaenso.com vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Suomen HR Palvelut on Stora Enso -konsernin sisäinen palvelukeskus, joka tarjoaa palkanlaskenta- ja henkilöstöhallintopalveluja Stora Enson Suomessa toimiville yksiköille. HR Palveluissa on yhteensä n. 40 henkilöä. 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538980
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra, Kemi