Kesätyö 2022, Pakkaussuunnittelija ja Tuotetietovastaava, Lahti
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Haemme pakkaussuunnittelijaa ja tuotetietovastaavaa kesätyöhön Lahden aaltopahvitehtaille.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.


Pakkaussuunnittelijan tehtäviin kuuluu:

 • aaltopahvipakkausten suunnittelu ja mallintaminen.
 • aaltopahvipakkausten ulkoasujen suunnittelu ja painatusaineistojen muokkaus.
 • tiivis yhteistyö asiakkaiden, myynnin ja tuotannon kanssa.
 • tuotesuunnitteluosaston yhteiset huoltotehtävät, kuten malliarkkilogistiikassa avustaminen.

Tuotetietovastaavan työhön kuuluu:

 • tuotteiden tuotetietojen luonti ja muuttaminen
 • tietojärjestelmäprojektin avustaviin toimiin osallistuminen 
 • tiivis yhteistyötä myynnin, tuotannonsuunnittelun, asiakaspalvelun ja lähettämön kanssa

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Tuotannon työnjohtajana pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Edellytämme sinulta soveltuvin osin:

 • aloitettuja AMK -tasoista soveltuvaa koulutusta.
 • ymmärrystä teollisuuden pakkaussuunnittelusta.
 • englannin ja suomen kielen taitoa.
 • luovaa ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja.
 • aaltopahvimateriaali tuntemus
 • käsitystä aaltopahvinvalmistuksesta ja jalostuksesta

Kokemus ImpactCAD ohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi.

Eduksi katsotaan pakkausteollisuuden tuntemus, Microsoft Dynamics AX ja MS Office -osaaminen sekä tilaus-toimitus prosessin tuntemus.

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 13.2.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Mikko Heimola, p.  040 673 4034, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Solutions -divisioona kehittää ja myy huippulaatuisia kuitupohjaisia pakkaustuotteita ja -palveluja. Ympäristöystävällisiä pakkausratkaisujamme käyttävät johtavat tuotemerkit useilla eri aloilla, kuten kivijalka- ja verkkokaupassa sekä teollisuudessa. Tarjontaan kuuluvat aaltopahvipakkaukset ja muu jatkojalostus, suunnittelupalvelut, automaatioratkaisut sekä skaalautuvat innovaatiot, kuten muotoonpuristetut kuitutuotteet ja biokomposiitit.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot