Kesätyö 2022, Ostaja, Imatra
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Haemme kesätyöntekijäksi ostajaa Imatran tehtaille.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Ostajan työtehtäviin kuuluvat sekä paikalliset että valtakunnalliset ostot sekä päivittäisen toimittajayhteistyön ylläpito ja reklamaatioiden hoito. Lisäksi vastuuna on paikallinen nimikehallinta, avainmittareiden seuranta sekä muiden sovittujen palveluiden, prosessien ja toimintatapojen toteutus.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Ostajana pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

Toivomme sinulta

Ostajan rooliin hakevilta kesätyönhakijoilta odotamme tehtävään soveltuvia opintoja kaupalliselta tai tekniseltä alalta, joustavaa työskentelyasennetta, oma-aloitteisuutta ja hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme jatkuvan parantamisen asennetta, valmiutta oppia uutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä. SAP-järjestelmän ja MS Office -työkalujen perustaidot katsomme hakijalle eduksi. 

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Carita Grönlund, p. 040 556 3164, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen maanantaisin klo 9–10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Imatran tehtaat kuuluu Packaging Materials -divisioonaan, joka pyrkii maailman johtavaksi kiertotalouden toimijaksi tuottaen korkealaatuista, ensi- ja kierrätyskuitupohjaista kartonkia. Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja reilut miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 95 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa, merkittävä osuus tuotteista viedään myös Kaukoitään ja Kaakkois-Aasiaan. Henkilöstöä Imatran tehtailla on noin 1050. 

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541567
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra