Kesätyö 2022, Logistics coordinator, Supply Chain, useita paikkakuntia
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haemme logistiikkakoordinaattoreita Packaging Materials divisioonan tehdaspaikkakunnille; Imatran, Heinolan, Varkauden, Oulun ja Inkeroisten tehtaille.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tehtaiden viennin ja kotimaan lähetystehtäviin kuuluvat ensisijaisesti:


- kuljetusvälinevaraukset/bookkaukset
- lähetysten ohjaus ja valvonta
- yhteydenpito tehtaiden organisaatioon sekä ulkopuolisiin logistiikan palvelutoimittajiin
- satamien ja kuljetusliikkeiden yhteyshenkilönä toimiminen
- lastauksen ohjeistaminen
- alastuloista ja varastointijärjestelyistä sopiminen
- lopputietojen vahvistaminen satamiin sekä myyntitiimeille
- e-tullausprosessin valvonta

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

 Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Logistiikkakoordinaattorina pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään

Toivomme sinulta

Logistiikkakoordinaattorin tehtävissä menestyminen edellyttää:           

- kaupallisia tai teknisiä AMK-, yliopisto- tai korkeakouluopintoja (logistiikan opinnot eduksi) tai muuta sopivaa koulutuspohjaa

- sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

- Microsoft Office -ohjelmien hallintaa ja sujuvaa tietotekniikan käyttövalmiutta

- oma-aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

- tiimityöskentelyvalmiutta, pystyttävä kuitenkin myös itsenäiseen työskentelyyn

- vastuunkantokykyä

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme [päivämäärä] mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Sami Karttunen, +358 405538629, sami.karttunen@storaenso.com  vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen maanataisin ja torstaisin klo 15-16. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.   

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.  Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538664
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola, Imatra, Kouvola, Oulu, Varkaus