Kesätyö 2022, Laboratoriotyöt, Heinola
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haemme kesäksi Heinolan Flutingtehtaan laboratorioon laborantteja päivä- ja vuorotyöhön. Tehtaan laboratoriossa tutkitaan prosessinäytteitä monipuolisesti, mm. aallotuskartongin ominaisuuksia, tehtaan prosessista peräisin olevia jätevesiä, kattilavesiä sekä keittokemikaaleja työaikamuodoissa TAM 15 ja TAM 27. 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Laboranttina pääset tekemään tehtaan prosessien seurantaan ja kehitykseen liittyviä laboratorioanalyysejä sekä muita laboratoriotyöhön liittyviä monipuolisia työtehtäviä.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristön luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen. Kesätyö laboratoriossamme mahdollistaa sinulle arvokasta kehitystä ja monipuolista työkokemusta laboratorioalalta. 

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

Heinolassa valmistamme korkealaatuista raaka-ainetta kuitupohjaisiin pakkauksiin huippuporukalla. Tiesitkö, että esimerkiksi polystyreeniset kalankuljetuslaatikot on mahdollista korvata kartonkisilla (EcoFishBox)?


Tehtaalla meitä työskentelee noin parisataa. Toimintaamme visio on olla laatujohtaja kehityksen kärjessä sekä asiakkaalle turvallisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin SC-flutingin toimittaja. Turvallisuuden suhteen olemme tinkimättömiä ja se on ykkösprioriteettimme. Työyhteisössä toimimme ohjeidemme ja pelisääntöjemme mukaisesti. Kehitämme toimintaamme yhdessä ja opimme jatkuvasti uutta.


Olet tervetullut joukkoomme! 

Toivomme sinulta

Tehtävissä menestyminen edellyttää hakijoilta 18 vuoden ikää, meneillään olevia soveltuvia alan opintoja ja reipasta palveluasennetta. Huomioit turvallisuusasiat työssäsi, olet huolellinen ja otat vastuuta toiminnastasi työyhteisössä. Sinulla on hyvä työmotivaatio ja kehitysmyönteinen asenne sekä hyvät yhteistyötaidot. Tehtävissä katsotaan eduksi aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä sekä englannin kielen taito.

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta. 

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä.

Rekrytoiva esihenkilö Tuija Pouttu (p. 044 7429 758, tuija.pouttu@storaenso.com) vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11 - 13. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin. 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538684
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola