Kesätyö 2022, Kunnossapitoasentaja (mekaaninen ja sähkö/automaatio), Varkauden saha ja LVL
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Haemme Varkauden sahalle ja LVL-tehtaalle kunnossapitoasentajia kesätyöntekijöiksi mekaanisen sekä sähkö- ja automaatioalan kunnossapitotehtäviin.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Mekaanisena kunnossapitoasentajana hoidat mekaanisten laitteiden kunnossapito-, ennakkohuolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Saat työhön tarvittavan perehdytyksen ja opastuksen sekä työkavereiden ja organisaation tuen. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä teknisten dokumenttien lukutaito katsotaan eduksi. Turvallisuus on meille itseisarvo ja odotamme kaikilta työntekijöiltämme täyttä sitoutumista turvallisuuden kehittämiseen yhteisellä työpaikalla. 

Sähkö- ja automaatiokunnossapitoasentajana hoidat erilaisia automaatio- ja sähkölaitteiden kunnossapito-, huolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP).

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta, teknisten dokumenttien lukutaito, ohjausjärjestelmien ja SAPn perusteiden hallinta sekä kokemus ja osaaminen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja mekaniikasta katsotaan eduksesi.

Saat työhön tarvittavan perehdytyksen ja opastuksen sekä työkavereiden ja organisaation tuen.

Turvallisuus on meille itseisarvo ja odotamme kaikilta työntekijöiltämme täyttä sitoutumista turvallisuuden kehittämiseen yhteisellä työpaikalla.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Mekaanisen ja sähkö- ja automaatioalan kunnossapidon työntekijänä pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Mekaanisen kunnossapitoasentajan kesätyöntekijöiltä odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, joustavaa työskentelytapaa ja oma-aloitteisuutta.

Sähkö- ja automaatiokunnossapitoasentajan kesätyöntekijältä odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työn tai koulutuksen kautta saatua käytännön työkokemusta. Sinulla on valmiudet työskennellä itsenäisesti.

Arvostamme jatkuvan parantamisen asennetta, valmiutta oppia uutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä. 

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 13.2.2022 mennessä.

Rekrytoivat esihenkilöt Jussi Salko (sähkö- ja automaatio), jussi.salko@storaenso.com, p. +358 2046 32407 sekä Mika Kautto (mekaaninen), mika.kautto@storaenso.com, p. +358 50 358 9154 vastaavat mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Wood Products -divisioona on Euroopan suurin sahattujen puutuotteiden toimittaja ja johtava vastuullisten puurakentamisen ratkaisujen tarjoaja. Kasvava Building Solutions -liiketoimintamme tarjoaa konsepteja vähähiiliseen rakentamiseen ja ympäristöystävälliseen suunnitteluun. Kehittämämme digitaaliset työkalut helpottavat puurakentamisen suunnittelua. Lisäksi tarjoamme sovelluksia ikkuna- ja oviteollisuuteen sekä pakkausteollisuuteen ja pellettejä vastuulliseen lämmittämiseen.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot