Kesätyö 2022, Kunnossapitoasentaja (mekaaninen ja sähkö/automaatio), Oulu
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haemme motivoituneita mekaanisen sekä sähkö- ja automaatioalan kunnossapidon osaajia kesälomittajiksi Oulun tehtaalle kesäksi 2022 sellun ja kartongin valmistukseen.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Mekaanisena kunnossapitoasentajana hoidat mekaanisten laitteiden kunnossapito-, ennakkohuolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Saat työhön tarvittavan perehdytyksen ja opastuksen sekä työkavereiden ja organisaation tuen.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä teknisten dokumenttien lukutaito sekä kokemus ja osaaminen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja mekaniikasta katsotaan eduksesi.

Sähkö- ja automaatiokunnossapitoasentajana hoidat erilaisia automaatio- ja sähkölaitteiden kunnossapito-, huolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Saat työhön tarvittavan perehdytyksen ja opastuksen sekä työkavereiden ja organisaation tuen.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta, teknisten dokumenttien lukutaito, ohjausjärjestelmien ja SAPn perusteiden hallinta sekä kokemus ja osaaminen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja mekaniikasta katsotaan eduksesi.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi. Odotamme kaikilta työntekijöiltämme täyttä sitoutumista turvallisuuden kehittämiseen yhteisellä työpaikalla.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Toivomme sinulta

Kunnossapidon tehtävissä menestyminen edellyttää meneillään olevia teknisen alan opintoja ja oma-aloitteista asennetta. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Kunnossapidon tehtävissä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja tiimihenkisyyttä.

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Kesätyöntekijöiden työsuhteen pituus vaihtelee 3–5 kuukauden välillä tehtävästä riippuen.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 28.2.2022 mennessä. 

Rekrytoiva esihenkilö Antero Sipola, p. +358 2046 33030 vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen keskiviikkoisin klo 14 – 15.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.  

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.   

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot