Kesätyö 2022, Koneenkuljettaja, Anjalankoski, Heinola ja Sunila
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesätyöntekijöitä koneenkuljettajiksi Anjalankosken, Heinolan ja Kotkan Sunilan terminaaleihin. Työt alkavat touko-kesäkuulla riippuen terminaalista. Koneenkuljettaja raportoi kyseisen terminaalin terminaaliesimiehelle. Työaikamuoto on valtaosin TAM 37.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

 • puun mittaus
 • puun vastaanotto
 • puunippujen ja hakkeen käsittely terminaalikoneilla
 • puun ja hakkeen varastointi
 • puun syöttö asiakkaalle kuorintaan
 • turvallisuus
 • energiajakeiden käsittely


Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

Tee työtä paremman ilmaston puolesta. Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. 

Tarjoamme sinulle 

Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Tuotantotyöntekijänä pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat perehdytyksen ja tarvittavaa tukea – olitpa sitten ensikertalainen tai jo hieman kokeneempi konkari. 

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään. 

Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tehtävässä menestymisessä eduksi ovat metsäalan tai logistiikka-alan opinnot. Edellytämme aikaisempaa kokemusta isoilla työkoneilla ajamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietokoneen käsittelytaitoa. Englannin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Omaat hyvän työmotivaation ja työtä pelkäämättömän asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Sunilan, Anjalankosken ja Heinolan terminaalipäällikkö Teemu Manninen, p. 040 532 3421, teemu.manninen@storaenso.com vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen tarjonnan perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1539342
 • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Heinola, Kotka, Kouvola