Kesätyö 2022 Etelä-Karjalan Osuuskauppa (yli 18-vuotiaat)
ETELÄ-KARJALAN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2022

Primary location:

Satojen mahdollisuuksien kesä – maakunnan parhaat kesätyöpaikat haetaan nyt!

 

Haemme täysi-ikäisiä kesätyöntekijöitä koko Eekoon toimialueelle erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin

 

Myyjä, liikennemyymälätyöntekijä, tarjoilija, kokki, ravintolatyöntekijä, parturi-kampaaja – olisitko sinä joku yksi meidän tulevan kesän tähdistä joissakin näissä tehtävissä?

 

Odotamme reipasta ja iloista asennetta ja aitoa halua tuottaa asiakkaillemme elämänmakuisia kohtaamisia. Olet valmis työskentelemään kaikissa toimipaikan työvuoroissa sekä arkena että viikonloppuisin. Arvostamme halukkuutta työskennellä useassa saman alueen toimipaikassa (esim. kahdessa S-marketissa) sekä hyviä yhteistyötyötaitoja.

 

Kesätyöt sijoittuvat koko kesälomakaudelle toukokuusta syyskuuhun.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme pääsääntöisesti 18 vuoden ikää, mutta ammattiin opiskelevat alaikäiset huomioidaan myös valinnassa

 

Tarjoamme sinulle hyvän kesätyökokemuksen, monipuoliset työtehtävät hyvässä työyhteisössä sekä arvokasta työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

 

Huolehdimme kesätyöntekijöistämme hyvällä perehdytyksellä. Kesätyöntekijät saavat käyttöönsä myös S-ryhmän ja Eekoon ylivoimaiset henkilöstöedut. Huolehdimme sinusta niin työssä kuin vapaalla ja saat tutkitusti parhaat työkaverit yhdessä Suomen innostavimmista työpaikoista.

 

Täytäthän hakemuksesi huolella. Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelemme kaikki hakijat.

 

Olemme sähköpostilla yhteydessä hakijoihin rekrytoinnin etenemisestä ja haastatteluajan sopimisesta, joten käythän säännöllisesti tarkastamassa postilaatikkosi. Tarkasta myös roskapostikansio, joskus viestit voivat ohjautua sinne automaattisesti.

 

Tarjoamme harjoittelupaikkoja myös alle 18-vuotiaille nuorille kesällä 2022

 

Kesäharjoittelussa saat mahdollisuuden tutustua palkallisesti 2 viikon ajan vähittäiskaupan, ABC-liikennemyymälöiden sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan työtehtäviin. Hakuaika kesäharjoittelijoille on erikseen 1.1. - 28.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot