Kesätyö 2022 (18 vuotta täyttäneet)
Osuuskauppa Suur-Savo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Kesätyö 2022, Osuuskauppa Suur-Savo (18 vuotta täyttäneet)

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessamme tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin ja etsimme nyt kesäkauteen 2022 joukkoomme vahvistusta.

Vahvistus voit olla sinä?

Mikäli olet reipas ja omaat positiivisen asenteen työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan, tartut työhön oma-aloitteisesti ja olet valmis tekemään vaihtelevaa vuorotyötä, hae meille kesätöihin! Meillä pääset työskentelemään yhdessä hyvän tiimin kanssa, Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa. Lisäksi tarjoamme sinulle S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut. Tule tekemään kanssamme työtä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan!

Haemme toimipaikkoihimme Etelä-Savoon kesäkaudelle 2022

MYYJIÄ, LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ, KOKKEJA, TARJOILIJOITA, BAARITARJOILIJOITA, VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA, VUOROPÄÄLLIKÖITÄ, KERROSHOITAJIA, SIIVOOJIA, KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ, APUTYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ LEIPOMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Kerro hakemuksessasi, missä työtehtävissä haluaisit työskennellä ja valitse hakulomakkeella sinua kiinnostavat toimipaikat.

Lähetä sähköinen hakemuksesi osoitteessa suursavo.fi/kesatyo

Kesätyöhaku on avoinna 31.3.2022 saakka. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin pian, sillä haastattelemme ja palkkaamme kesätyöntekijöitä jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Kaikille hakijoille ilmoitamme valinnasta 30.4.2022 mennessä.

Huomioithan, että tämä haku on tarkoitettu täysi-ikäisille (ennen kesää 18 vuotta täyttäville) hakijoille. Nuorten 14-17 -vuotiaiden kesätyöhaku avautuu myöhemmin kevään 2022 aikana.

Lisätietoja Osuuskauppa Suur-Savon kesätyöpaikoista ja hakuprosessista suursavo.fi/tyopaikat

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot