Kesätyö 2022, 15-17-vuotiaat kesäharjoittelijat, Stora Enso Oyj, Inkeroinen
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Tehtävänkuvaus

Stora Enso Inkeroisten kartonkitehdas työllistää 15–17-vuotiaita nuoria Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelman puitteissa kesällä 2022.

Kahden viikon pituiset työjaksot sijoittuvat koulujen kesälomakaudelle. Työtehtävät ovat pääasiassa tuotantohuollon, kunnossapidon, ulkoalueiden ja siivoukseen liittyviä tehtäviä. Hakijoilta odotamme innostunutta ja vastuuntuntoista otetta työtehtävien hoitoon.  

Tärkeän syyn perusteella (esim. rippikoulu) voi toivoa itselleen sopivaa jaksoa. Toive ajanjaksosta perusteluineen tulee kirjoittaa hakemukseen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Anne Ruohoniemi, anne.ruohoniemi@storaenso.com puh. 0400 363 583. Hae kesäharjoitteluohjelmaan jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 28.2.2022 mennessä. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin. 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso Inkeroisten tehdas https://www.youtube.com/watch?v=9rZmrCt5L5

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot