Kesätyö 2022, 15-17-vuotiaat kesäharjoittelijat, Stora Enso Oyj, Anjala
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021

Tehtävänkuvaus

Stora Enson Anjalan Paperitehdas työllistää 15–17-vuotiaita nuoria Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelman puitteissa kesällä 2022.

Kahden viikon pituiset työjaksot sijoittuvat koulujen kesälomakaudelle. Työtehtävät ovat pääasiassa tuotantohuollon, kunnossapidon, ulkoalueiden ja siivoukseen liittyviä tehtäviä. Hakijoilta odotamme innostunutta ja vastuuntuntoista otetta työtehtävien hoitoon.  

Tärkeän syyn perusteella (esim. rippikoulu) voi toivoa itselleen sopivaa jaksoa. Toive ajanjaksosta perusteluineen tulee kirjoittaa hakemukseen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Aila Jutila, aila.Jutila@storaenso.com, p. +358 2046 21366. Hae kesäharjoitteluohjelmaan jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 28.2.2022 mennessä. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Stora Enson Anjalan paperitehdas on osa Stora Enson Anjalankosken tehtaita Kouvolan Inkeroisissa. Paperitehtaalla valmistetaan hiokepitoisia painopapereita. Paperikone 2 valmistaa päällystettyä kirjapaperia. Paperikone 3 tuottaa päällystämätöntä kirjapaperia sekä erikoissanomalehtipaperia. Anjalan paperitehtaan tehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja henkilöstöä Anjalan paperitehtaalla Stora Enson palveluksessa on noin 300.

Stora Enso on Euroopan toiseksi suurin paperinvalmistaja, jolla on vakiintunut asiakaskunta ja laaja tuotevalikoima painetun viestinnän tarpeisiin ja toimistokäyttöön. Asiakkaat hyötyvät Stora Enson laajasta kierrätys- ja ensikuidusta valmistettujen paperien valikoimasta, teknisestä asiantuntemuksesta ja vastuullisuusosaamisesta sekä laajasta tehtaiden ja asiakaspalvelukeskusten verkostosta.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso Inkeroisten tehdas https://www.youtube.com/watch?v=9rZmrCt5L5

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot