(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2021
Arena Persona

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Arena Persona hyödyntää viestinnän konsepteja, installatioita ja digitaalisia työvälineitä, jotka aktivoivat sekä luovat keskustelua brändin ja kuluttajien välille.

 

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään Myyntiedustajana pääkaupunkiseudulla sekä brändilähettiläitä​ kiertämään ympäri Suomea!​​

 

Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä vastaten heidän kenttämarkkinoinnista sekä uusasiakashankinnasta. Työskentelemme erilaisissa toimipaikoissa, kaupungin katukuvassa, vaihtuvassa ympäristössä ihmisten keskuudessa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Tiimiimme etsimme iloista, energistä ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Työ on kokoaikainen (ma-pe 37,5 h/vk) ja palkkaus kuukausipalkka + provisio. Työsuhteen kesto on neuvoteltavissa hakijan toiveiden mukaan (min. 6 vk).

 

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? MAHTAVAA, sillä me etsimme juurikin sinua!

 

Helsinkiin sijoittuvassa tiimissä työskentelet pääkaupunkiseudulla ma-pe.


Brändilähettiläänä Tourissa edustat isoja kansainvälisiä brändejä, tulet matkustamaan ympäri suomea ja pääset kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin. Työyhteisö tourilla on tiivis ja kolleegat mukavia joten kiertueelta on todennäköistä saada myös elinikäisiä ystäviä!

Lähetäthän hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta.