(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2021
Ensto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Uskotko parempaan elämään sähköllä?

Enstossa monimuotoisuus on voimavara, ja meitä yhdistää avoin ja utelias asenne. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity kansainväliseen tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Ensto tarjoaa kesätöitä joka vuosi nuorille erilaisissa tuotanto- ja  toimistotehtävissä. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee Porvoon toimipisteessämme.

Haemme tuotantotehtäviin vastuuntuntoisia, hyvät tiimityöskentelytaidot omaavia metallialan ammattikouluopiskelijoita. Tuotekehitysyksikkömme kiinnostaviin tuotekehitysprojekteihin haemme etenkin sähkö- ja sähkövoimatekniikan opiskelijoita.

Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, tasapuolisen palkkauksen sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun.

Kesätyöntekijöissä arvostamme reippautta, innostunutta ja vastuuntuntoista asennetta ja pääsääntöisesti vähintään 18-vuoden ikää.

Täytä oheinen hakemus ja liitä hakukirje ja CV:si 21.2.2021 mennessä. Mainitse myös onko sinun mahdollista työskennellä koko kesäkauden ajan ja kerro mielellään mikäli sinulla on erityisiä kiinnostuksen alueita. Pyrimme tekemään kaikki kesätyövalinnat huhtikuun alkuun mennessä.

Onnea kesätyönhakuun!