KESÄTYÖ 2021 Valio Oy, Pääkonttori, Helsinki (Pitäjänmäki)
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tule kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä voit työpanoksellasi päästä vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 60 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme. 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Pääkonttoriimme Helsinkiin (Pitäjänmäki)

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, teet, minkä lupaat ja olet ylpeä työsi laadusta, olet positiivinen ja kannustava työkaveri.

Kun aloitat kesätyösi meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Ota kehittyminen omiin käsiisi. Kannustamme sinua osaamisesi syventämiseen ja annamme siihen päivittäin eväitä. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin. 

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3 kk kesä - elokuun välillä, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. (tarkemmat kuvaukset kesätöistä ilmoituksen alaosassa)

Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa. 

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry, viimeistään 7.3.2021 mennessä. Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.

***

Esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä pääkonttorissamme, näiden lisäksi saattaa vielä tulla yksittäisiä tehtäviä, päivitämme listausta hakuprosessin aikana:

Kotimaan myynnin kesätyöt (pääkonttori Helsinki)

Kotimaan myynnissä kesätöitä on tarjolla myyntineuvottelijan tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset työskentelemään vähittäiskauppa, Food Service sekä teollisuusasiakkaidemme kanssa. Hoidat tuotteidemme myyntiä puhelimitse asiakkaillemme, käsittelet tilaukset sähköisten tilausjärjestelmien sekä sähköpostien kautta. Asiakaspalautteiden ja hyvitystapahtumien käsittely sekä veloitusten kirjaaminen kuuluu myös tehtäviisi. Olet päivittäin yhteydessä sisäisten sidosryhmien kanssa (mm. varastot, kuljetus). Tehtävässä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. Ruotsin kielen sujuva suullinen taito sekä SAP- järjestelmän osaaminen ovat eduksi. Pääset työskentelemään mukavassa myynnin tiimissämme ja mahtavan maukkaiden Valio tuotteiden parissa.

Kansainvälisen myynnin kesätyöt (pääkonttori Helsinki)

Kansainvälisessä myynnissä kesätyötä on tarjolla vientikoordinaattorin tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua, johon vaikuttavat useat paikalliset ja globaalit tekijät. Vientikoordinaattori vastaa tilaus-toimitus-prosessin sujuvuudesta aina tilauksen saapumisesta tavaran toimittamiseen asiakkaalle. Jokainen työpäivä on erilainen sisältäen mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin (asiakkaat, tehtaat ja kuljetusliikkeet), vientidokumenttien laatimista sekä toimitusaikataulujen hallintaa. Työssä menestyminen vaatii kielitaitoa, ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta, tarkkuutta, ja kykyä toimia itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja ripeästi. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä elintarvikeviennin parissa, mahdollisuus oppia uutta sekä tilaisuus päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä

Henkilöstötoiminnot, palkanlaskenta (pääkonttori Helsinki, Seinäjoen tehdas). Jos olet kiinnostunut Seinäjoen kesätyöstä, voit hakea Helsingin haussa, mutta kerro hakemuksen saatteessa, että olet kiinnostunut Seinäjoen palkanlaskennan kesätyöstä (tai jos molemmat paikkakunnat mahdollisia))

Palkanlaskennan tiimissä kesätöitä on tarjolla palkanlaskennan perustehtävissä. Tässä kesätyössä pääset hyödyntämään aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä erilaisten työlainsäädäntöjen osalta. Tehtävät sivuavat monen eri työehtosopimuksen soveltamista, joten saat hyvän yleiskuvan elintarviketeollisuuden palkanlaskennasta niin tuotannon kuin toimihenkilöiden osalta. Mepco palkanlaskentaohjelman aiempi käyttö katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön. Työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ammattitaitoista tiimiä.

Taloushallinto (pääkonttori Helsinki) 

Talouden kesätöissä pääset näkemään ison konsernin toimintaa. Taloudessa meillä on erilaisia kesätyörooleja. Luotonvalvonnasssa pääset osaksi koti- ja ulkomaan luotonvalvonnan tiimiä. Päätehtäviisi kuuluvat myyntireskontrien hoito, saapuneiden suoritusten vienti sekä täsmäytykset kirjanpitoon. Lisäksi avustat muissa luotonvalvontaan liittyvissä tehtävissä. mm. erääntyneiden saatavien seuranta ja perintä ovat tehtäviäsi. Asiakaskuntamme koostuu yli 50 maasta, näin ollen pääset tutustumaan myös kansainvälisiin maksutapoihin. Maksuliikenteessä osallistut Valion maksuliikenteeseen, esimerkiksi kassanhoitajana vastaat maksuliikenteessä käytettävien pankkitilien tapahtumien selvittelystä ja kirjaamisesta. Tarvittaessa voit päästä myös osallistumaan Valion ja Osuuskuntien maksuliikenteen hoitoon. Kirjanpidon tehtävissä osallistut kirjanpidon päivittäisiin tehtäviin kuten tiliöinnin ja kirjausten oikeellisuuden tarkistukseen, mutta tehtäviisi kuuluu myös kirjanpitoon ja verotukseen liittyviä selvitysluonteisia töitä. Business Controlling puolella kesätyöhön kuuluu erilaisia johdon raportointiin liittyviä tehtäviä tai erilaisten toimeksiantojen toteuttaminen, kuten esimerkiksi markkinakatsaukset, kuuluvat myös toimenkuvaan. Työ tarjoaa mahdollisuuden saada laaja kuva Valion toiminnasta ja meijeritoimialasta yleensä. Kaikissa talouden tehtävissä odotamme sinulta analyyttistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, pitämään kiinni aikatauluista ja työskentelet positiivisen asenteen siivittämän. Arvostamme vahvaa tietoteknistä osaamista ja englanninkielen taito on perusedellytys.

Hakusanat: Kesätyö 2021, Kesäduuni 2021, Kesätyö myynti, Kesätyö kansainvälinen myynti, Kesätyö talous, Kesätyö palkanlaskenta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot