Kesätyö 2021, Tuotantotyöntekijöitä
Koskisen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Kesätyöntekijäksi Koskisen tuotantoon!

Haemme kymmeniä Kesätyöntekijöitä monipuolisiin tuotannon työtehtäviin levy- ja sahateollisuuteemme Järvelään.

Tuotannon työtehtävissä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Aiempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan asenteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote sekä haluat sitoutua töihin pitkäaikaisesti. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä.

Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä pölyisessä työympäristössä. Olet vähintään 18 vuoden ikäinen turvallisuusmääräysten vuoksi. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Työt saha- ja levyteollisuudessa alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Tuotannon työtehtävissä pääset jalostamaan suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi. Samalla saat monipuolista kokemusta puunjalostuksesta.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2021 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä haastattelut alkavat jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävistä:
Sari Tissari
puh. 040 741 6054
sari.tissari@koskisen.com

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420024
  • Tehtäväalue: Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kärkölä