(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2021, Tuotantotyöntekijä, saha
Koskisen

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Kesätyöntekijäksi Koskisen sahateollisuuteen!

Haemme kymmentä Kesätyöntekijää monipuolisiin tuotannon työtehtäviin sahateollisuuteemme Järvelään.

Tuotannon työtehtävissä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Aiempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan asenteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote sekä haluat sitoutua töihin pitkäaikaisesti. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä.

Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä pölyisessä työympäristössä. Olet vähintään 18 vuoden ikäinen turvallisuusmääräysten vuoksi. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Työt alkavat sahateollisuudessa mahdollisimman pian.

Tuotannon työtehtävissä pääset jalostamaan suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi. Samalla saat monipuolista kokemusta puunjalostuksesta.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.02.2021 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä haastattelut alkavat jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja tehtävistä:

Osastopäällikkö Mika Lehtonen
puh. 040 553 4467
mika.lehtonen@koskisen.com