Kesätyö 2021 Sample Service worker, Imatra
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Haemme Imatran Kaukopään tehtaalle Sample Service workeria monipuolisiin tehtäviin.

Tee työtä paremman ilmaston puolesta. Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. 

Työtehtäviisi kuuluvat näytelähetystoiminnot, mukaan lukien varaston hallinta Imatran tehtaitten tuotteiden osalta. Toimit kansainvälisessä työympäristössä, joten osaat kommunikoida myös englannin kielellä.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat perehdytyksen ja tarvittavaa tukea – olitpa sitten ensikertalainen tai jo hieman kokeneempi konkari. 

”Työilmapiiri on hyvä, työ mielenkiintoista ja merkityksellistä ja työstä saa erittäin hyvät eväät tulevaisuuteen” kertoo kesätyöntekijä vuoden 2020 kesätyökyselyssä.

Toivomme sinulta

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tehtävässä menestyminen edellyttää

-          kykyä toimia joustavasti hektisessä työympäristössä

-          asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja

-          tarkkuutta

-          tekninen/kaupallinen/ammattillinen peruskoulutus antaa valmiuksia tehtävään

Omaat hyvän työmotivaation ja työtä pelkäämättömän asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 18.6.2021 mennessä. Vaikka hakulomakkeen kieli on englanti, vastaathan suomeksi.  

Rekrytoiva esihenkilö Reija Mattila, +358 40 6526530, reija.mattila@storaenso.com, vastaa mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen arkisin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot