Kesätyö 2021, Sähkö- ja mekaaninen kunnossapitäjä
Koskisen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Kesätyöntekijäksi Koskisen kunnossapitoon!

Haemme Kesätyöntekijöitä mekaaniseen– ja sähkökunnossapitoon työskentelemään joko levy- tai sahateollisuuteemme Järvelään.

Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä vastaten tehtaiden käyttövarmuudesta. Mekaanisessa kunnossapidossa työtehtäviin kuuluu mekaanisten laitteiden kunnossapito-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävät. Sähkökunnossapidossa työtehtäviin kuuluu sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapito-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävät.

Kunnossapitotyössä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteellisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Toivomme sinulla olevan jo hieman työkokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus ei ole välttämätön, vaan aseteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote, halu oppia uutta ja haluat sitoutua töihin pitkäaikaisesti. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä pääset kehittämään omaa tietotaitoasi alalta.

Työt kunnossapidossa alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.03.2021 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä haastattelut alkavat jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävistä:

Kunnossapitopäällikkö Jaakko Haapanen

puh. 040 553 4355

jaakko.haapanen@koskisen.com

Kunnossapitopäällikkö Antti Hänninen

puh.044 7594 897

antti.hanninen@koskisen.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417199
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI, Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kärkölä
  • Lisätietoja antaa: Kunnossapitopäällikkö Jaakko Haapanen puh. 040 553 4355 jaakko.haapanen@koskisen.com, Kunnossapitopäällikkö Antti Hänninen puh.044 7594 897 antti.hanninen@koskisen.com