Kesätyö 2021: Kokkeja Turun Osuuskauppaan
TURUN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Primary location:

TURKU

Etsitkö kesätöitä kokkina? Meillä saattaisi olla sinulle jotakin sopivaa tarjolla! Tule tekemään kanssamme ÄSSÄkesä ja jätä hakemus 15.2.2021 mennessä.

Etsitkö kesätöitä ravintola-alalta? Oletko koulutukseltasi kokki tai opiskeletko alaa? Jos vastasit kyllä, niin meillä saattaisi olla sinulle jotakin sopivaa tarjolla! Tule tekemään kanssamme ÄSSÄkesä ja jätä hakemus 15.2.2021 mennessä.

Työpäivät TOK:ssa ovat vauhdikkaita ja siksi meille onkin tärkeää, että suhtaudumme työtehtäviin positiivisesti, kiristämme tahtia tarvittaessa ja autamme aina työkaveria. Sinun ei siis tarvitse osata kaikkea, sillä me kyllä perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tärkeintä on, että nautit ruoan valmistuksesta ja muiden ilahduttamisesta. Kaikki työntekijämme työskentelevät erilaisissa vuoroissa, joten ehdotonta plussaa on hyvä käytettävyys läpi kesän! Kesätyöt sijoittuvat kesälomakaudelle vaihtelevasti toukokuusta syyskuun loppuun.

Tässä haussa pääset jättämään hakemuksesi seuraaviin toimipaikkoihin:

Hotellit: Radisson Blu Marina Palace, Solo Sokos Hotel Seurahuone, Original Sokos Hotel Wiklund ja Kupittaa,

Ravintolat: Wiklundin ravintolamaailma, Myllyn ravintolamaailma, Loimaan ravintolamaailma, Grill It, Gunnar, Bistro Elli, Kulman Keittiö ja Presso Piispanristi

ABC: Lähi-ABC Koulukatu, ABC Raisio, ABC Tammisilta ja ABC Aura.

Tokkilaisena eli Turun Osuuskaupan työntekijänä pääset kartuttamaan osaamistasi koko toimialueellamme hyvien lisätyömahdollisuuksien kautta. Tämän lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän huikeat henkilöstöedut! Meille työntekijöiden tasapuolinen kohtelu on tärkeää, ja noudatammekin kaikissa tehtävissämme työehtosopimusten mukaisia palkkoja ja muita työehtoja. Turun Osuuskaupalle vastuullisuus on tärkeää. Tulos ohjataan oman toimialueen investointeihin, palveluja käyttävien asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Noudatamme toiminnassamme mahdollisimman vihreitä arvoja. Meistä löydät lisätietoa vielä päätöksen tueksi osoitteessa www.tok.fi.

Haastatteluja tullaan järjestämään jo hakuaikana tammikuusta 2021 alkaen, joten seuraathan sähköpostia ja puhelintasi. (Mahdollinen soitto tulee 010 764 -alkuisesta numerosta)


Huomio sinulle 15–17-vuotias peruskoululainen, lukiolainen, kymppiluokkalainen tai VALMA-opiskelija. Mikäli sinulle ei vielä ole kertynyt työkokemusta, soveltuisi sinulle parhaiten palkallinen kesäharjoittelujakso.

Avaamme harjoittelujakson haun maaliskuussa. Käy tutustumassa ja hae paikkaa täältä: tok.fi/tyopaikat.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit kysyä lisätietoa toimipaikkojemme esimiehiltä arkisin klo 9–15 tai meidän rekrytiimiläisiltä sähköpostitse osoitteesta tok.rekrytointi@sok.fi.

Huippukivaa ÄSSÄkesää odottaen,

tokkilaiset

P.S. Kesätyö meillä voi avata upeita tulevaisuuden mahdollisuuksia! 

#tokkilainen #kesä2021 #ässäkesä #kesäduuni

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412382
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku