Kesätyö 2021 automyynnin parissa | Vaihtoplus
Veho Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Onko sinulla halua palvella ja intoa myydä? Kiinnostaako käytettyjen autojen myymisen mahdollisuudet? Oletko valmis rikkomaan omat myyntiennätyksesi? Jos vastasit kyllä, tule osaksi mahtavaa porukkaamme toteuttamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta Vaihtoplussalle. Etsimme kesäkaudelle automyyjiä Vantaan, Tampereen, Ideaparkin, Turun ja Oulun toimipisteisiimme. Ilmoitathan hakemuksessasi minkä paikkakunnan toimipisteessä olisit halukas työskentelemään. Kesätyön ajankohta sijoittuu arviolta 1.5.-31.8. välille, mutta voimme tarvittaessa hieman joustaa ajankohdassa.

 

Mistä aloitetaan?

Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että laitat meille hakemuksen 31.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme mielestämme meille parhaiten sopivia osaajia jo hakuaikana. Päätökset teemme huhtikuun loppuun mennessä, ja olemme viimeistään silloin sinuun yhteydessä.

 

Tarkemmin työstäsi

Tarjolla on monipuolinen myyntityö, jossa pääset haastamaan itseäsi eikä aika varmasti käy pitkäksi.

Tässä tehtävässä pääset kehittymään automyynnin ammattilaiseksi, joka löytää asiakkaiden tarpeisiin parhaat mahdolliset ratkaisut ja vie kaupat maaliin pitkäjänteisellä työllä. Autojen lisäksi pääset tutustumaan rahoitus- ja vakuutusmaailmaan, sillä Vaihtoplus tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja sisältäen esim. autorahoitus-, vuokraus- ja vakuutuspalveluita.

Autoja myydään autoliikkeidemme lisäksi digitaalisia kanavia ja välineitä käyttäen, joten sinun tulee olla valmis palvelemaan asiakkaita myös esimerkiksi chatissa ja videopuheluiden välityksellä. Tässä työssä palvelet asiakkaita joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Perehdytämme sinut hyvin tehtävään, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä. Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt asiakkaiden parissa eri kanavissa, olet valmis ottamaan vastuuta omasta työstäsi sekä toimimaan hektisessä ja muuttuvassa työympäristössä.  On tärkeää, että olet yhteistyökykyinen ja luot osaltasi positiivista tiimihenkeä ja sinulla on intoa oppia uutta ja kehittyä omassa työssäsi.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

Myyntihenkisyyttä ja kiinnostusta ymmärtää asiakkaiden tarpeita

Hyvät tietotekniset taidot

Hyvät tiimityöskentelytaidot ja halua menestyä yhdessä

Hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot

Halua oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi automyyjänä

Kiinnostusta autoalaa kohtaan

 

Arvostamme myös

Kaupallista koulutusta

Aikaisempaa kokemusta chat- tai puhelinasiakaspalvelusta

Sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle pohjapalkan ja mahdollisuuden vaikuttaa tulotasoosi onnistuneiden kauppojen myötä. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan myyntityön parissa ja tueksesi ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa ratkotte eteen tulevat haasteet ja onnistutte yhdessä.

Vaihtoplus -ketju on osa Veho -konsernia, jolloin käytössäsi on myös Vehon kattavat henkilökuntaedut.

 

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta!

Voit hakea meille kesätöihin täyttämällä hakemuksen urasivuillamme 31.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme kesätöistä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä kaupungin toimipisteessä olisit halukas työskentelemään.

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Vastuullisena työnantajana olemme sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin: mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot