(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Voimajärjestelmätekniikka
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Voimajärjestelmätekniikka –yksikkö vastaa järjestelmäteknisestä suunnittelusta ja voimajärjestelmän komponenttien teknisestä yhteensopivuudesta, simulointiverkkomallien ylläpidosta ja verkostolaskentatyökalujen kehittämisestä sekä mitoitukseen liittyvästä järjestelmäteknisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Haemme Fingridin voimajärjestelmätekniikka-yksikköön Helsinkiin

voimajärjestelmän toiminnan analysoinnista kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • ylläpito- ja pienimuotoiset kehitystehtävät
  • python apuohjelmien päivitykset ja kehitys
  • suunnittelussa käytettävien lähtötietojen keruu ja niiden hallinta
  • mahdollisesti pienimuotoiset selvitys ja analysointitehtävät.

Toivomme sinulta

  • opintoja sähkövoimatekniikan alalta
  • perustuntemusta voimajärjestelmän käyttäytymisestä
  • kykyä ja halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä
  • sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla löytyy osaamista Python-koodikielestä ja voimajärjestelmän simulointiohjelmistoista.

Hakemukset

pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Harjula, puh. 030 395 5184. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.