(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Verkkosuunnittelu
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Verkkosuunnitteluyksikkö vastaa mm. kantaverkon aluesuunnitelmien tekemisestä ja kantaverkon investointisuunnitelman ylläpidosta. Haemme

sähkönsiirtotekniikasta kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • Kantaverkon aluesuunnitteluun liittyvät verkostolaskentatehtävät
  • Verkostolaskennan apuvälineiden kehittäminen
  • Investointilaskennan apuvälineistön kehittäminen

Toivomme sinulta

  • opintoja sähkövoimatekniikan alalla
  • kokemusta sähkönsiirtoon tai -jakeluun liittyvistä tehtävistä
  • perustuntemusta verkostolaskenta ohjelmistoista
  • kykyä ja halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä
  • sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme hakijoiltamme kiinnostusta sähkötekniikkaa kohtaan. Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote. Haluat työskennellä tiimissä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Hakemukset

pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Aki Laurila, puh. 030 395 5135. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.