(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ 2020, VALION PÄÄKONTTORI (Helsinki, Pitäjänmäki)
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tule kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä voit työpanoksellasi päästä vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Tuotteitamme viedään jo 60 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, teet, minkä lupaat ja olet ylpeä työsi laadusta, olet positiivinen ja kannustava työkaveri. Kun aloitat kesätyösi meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Ota kehittyminen omiin käsiisi. Kannustamme sinua osaamisesi syventämiseen ja annamme siihen päivittäin eväitä. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin.

"Kesätyöt opettavat uutta ja tuovat konkretiaa opintoihin", näin kertokertoivat viime kesän pääkonttorin kesätyöntekijämme:

https://www.valio.fi/yritys/artikkelit/kesatoissa-valion-paakonttorissa/

Kesätyön kesto pääkonttorissa on noin 3 kk kesä - elokuun välillä, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Mainitse hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry, viimeistään 1.3.2020 mennessä. 

Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä pääkonttorissamme:

Kotimaan myynti/  Kotimaan myynnissä kesätöitä on tarjolla myyntineuvottelijan tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset työskentelemään vähittäiskauppa, Food Service sekä teollisuusasiakkaidemme kanssa. Hoidat tuotteidemme myyntiä puhelimitse asiakkaillemme, käsittelet tilaukset sähköisten tilausjärjestelmien sekä sähköpostien kautta. Asiakaspalautteiden ja hyvitystapahtumien käsittely sekä veloitusten kirjaaminen kuuluu myös tehtäviisi. Olet päivittäin yhteydessä sisäisten sidosryhmien kanssa (mm. varastot, kuljetus). Tehtävässä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. Ruotsin kielen sujuva suullinen taito sekä SAP- järjestelmän osaaminen ovat eduksi. Pääset työskentelemään mukavassa myynnin tiimissämme ja mahtavan maukkaiden Valio tuotteiden parissa.

Kansainvälinen myynti/  Kansainvälisessä myynnissä kesätyötä on tarjolla vientikoordinaattorin tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua, johon vaikuttavat useat paikalliset ja globaalit tekijät. Vientikoordinaattori vastaa tilaus-toimitus-prosessin sujuvuudesta aina tilauksen saapumisesta tavaran toimittamiseen asiakkaalle. Jokainen työpäivä on erilainen sisältäen mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin (asiakkaat, tehtaat ja kuljetusliikkeet), vientidokumenttien laatimista sekä toimitusaikataulujen hallintaa. Työ vaatii kielitaitoa, huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä toimia itsenäisesti. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä elintarvikeviennin parissa, mahdollisuus oppia uutta sekä tilaisuus päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä.

Markkinointi ja viestintä/  Markkinointi- ja viestintätiimin kesätöissä pääset näkemään suuren yrityksen markkinointia ja viestintää. Tiimimme vastaa Valion eri brändien rakentamisesta markkinoinnin ja viestinnän eri keinoin eri kanavissa Suomessa ja vientimarkkinoillamme. Huolehdit mm. tölkkimainonnan aineistotrafiikista ja avustat mediayhteistyössä Valio Mediadeskiin tulevien yhteydenottojen osalta (esim. kuvatoimitukset, haastattelupyyntöjen välitys). Avustat tapahtumajärjestelyissä (esim. Valio Akatemia -kesäleiri, tuotetoimitukset tapahtumiin jne.). Kesätyö pitää sisällään myös muita avustavia tehtäviä, kuten sosiaalisen median kanavien päivitystä, kuluttajapalveluun tulevien yhteydenottoihin vastaamisia, sekä laskujen tiliöintiä ja käsittelyä. Tärkeimmät sidosryhmät ovat tiimin jäsenten lisäksi Markkinat-toiminnon ja tuoteryhmien kollegat, muiden maiden markkinointitiimit, sekä yhteistyökumppanimme mainostoimisto-, mediatoimisto- ja viestintätoimistoissa.  

Henkilöstötoiminnot  (palkanlaskenta)/  Palkanlaskennan tiimissä kesätöitä on tarjolla palkanlaskennan perustehtävissä. Tässä kesätyössä pääset hyödyntämään aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä erilaisten työlainsäädäntöjen osalta. Tehtävät sivuavat monen eri työehtosopimuksen soveltamista, joten saat hyvän yleiskuvan elintarviketeollisuuden palkanlaskennasta niin tuotannon kuin toimihenkilöiden osalta. Mepco palkanlaskentaohjelman aiempi käyttö katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön. Työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ammattitaitoista tiimiä.

Taloushallinto (luotonvalvonta)/  Luotonvalvonnan kesätyötä on tarjolla vientireskontran-luotonvalvojan tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua. Työskentelet läheisesti kansainvälisen myyntiorganisaation kanssa. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Englannin kielen taitoa tarvitset työssäsi lähes päivittäin. Työtehtäviin kuuluu myyntireskontran hoito, siihen liittyvät kirjaukset ja täsmäytykset sekä asiakasrekisterin ylläpito. Lisäksi luotonvalvonnan avustaminen, johon sisältyy mm. asiakkaiden saldon seurantaa ja maksumuistutusten lähettämistä. 

Taloushallinto (rahoitus)/  Rahoituksessa/Maksuliikenteessä on tarjolla kesätyötä kassahoitajan tehtävässä. Tässä kesätyössä osallistut Valion maksuliikenteeseen.  Kassanhoitaja vastaa maksuliikenteessä käytettävien pankkitilien tapahtumien selvittelystä ja kirjaamisesta. Päivittäin muodostetaan ja siirretään kirjanpitoaineistot kirjanpitoon ja eri reskontriin. Tarvittaessa osallistut myös Valion ja Osuuskuntien maksuliikenteen hoitoon. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä.

Taloushallinto (kirjanpito)/  Kirjanpidon ja verotuksen ryhmässä kesätyötä on tarjolla kirjanpitäjän tehtävissä. Tässä kesätyössä osallistut kirjanpidon päivittäisiin tehtäviin kuten tiliöinnin ja kirjausten oikeellisuuden tarkistukseen, mutta tehtäviisi kuuluu myös kirjanpitoon ja verotukseen liittyviä selvitysluonteisia töitä. Työ tarjoaa näköalapaikan ison konsernin ulkoiseen laskentaan. Odotamme sinulta analyyttistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia sekä pitämään kiinni aikatauluista. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja työskentelet positiivisen asenteen siivittämänä. Arvostamme vahvaa tietoteknistä osaamista ja aikaisempaa kokemusta SAP-järjestelmistä.

Taloushallinto (assistant controller) /  Group Business Controlling-ryhmässä kesätyötä on tarjolla assistant controllerin tehtävässä. Tähän kesätyöhön kuuluu erilaisia johdon raportointiin liittyviä tehtäviä sekä Valion sisäisiin asioihin että toimintaympäristöön liittyen. Erilaiset toimeksiannot, kuten esimerkiksi markkinakatsaukset kuuluvat myös toimenkuvaan. Työ tarjoaa mahdollisuuden saada laaja kuva Valion toiminnasta ja meijeritoimialasta yleensä. Odotamme sinulta kokonaisuuksien hahmottam